• امروز : سه شنبه - ۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

آمادگی بانک توسعه صادرات ایران برای تأمین مالی زنجیره تولید صدور «سپاس کارت معلم» بانک صادرات ایران برای فرهنگیان توسعه بنگاه‌های تولیدی و تعاونی‌های روستایی با حمایت بانک توسعه تعاون برگزاری نشست مشترک صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته و پژوهشکده بیمه با هدف توسعه مدیریت ریسک در صنایع دانش‌بنیان و پیشرفته بیمه سرمد در مسیر افزایش سرمایه تدوین و انتشار کتاب مدیریت رعایت قوانین و مقررات (تطبیق) در بانک شهر حمایت از قانون خانواده و جوانی جمعیت با پرداخت ۱۳۵ فقره تسهیلات حمایتی در زنجان/ اختصاص ۴۸۶ میلیارد ریال تسهیلات بافت فرسوده به متقاضیان مشارکت‌نامه صندوق تضمین غیردولتی صنعت نفت با مشارکت بانک رفاه کارگران امضا شد اعلام نتایج انتخابات دبیران کارگروه‌های تخصصی سندیکای بیمه‌گران ایران پیام تبریک مدیرعامل بانک مسکن به مناسبت سالروز تاسیس سپاه پاسداران خدمت به جانبازان و ایثارگران نعمت و توفیق است

11

بازدید سرزده مدیرعامل بانک دی از شعبه مرکزی مشهد در چهارمین روز تعیلات نوروز

  • کد خبر : 42334
  • 05 فروردین 1401 - 8:05
بازدید سرزده مدیرعامل بانک دی از شعبه مرکزی مشهد در چهارمین روز تعیلات نوروز

بهبود ترکیب منابع، با هدف حمایت از تولید و رونق اشتغال در دستور کار بانک قرار دارد

به گزارش رویداد خبر به نقل از روابط‌عمومی بانک دی، قیطاسی در جریان این بازدید، سال نو را سرآغاز فصلی تازه برای بانک دی دانست و گفت: با تلاش اعضای هیئت‌مدیره و بر اساس بررسی‌ها و مطالعات انجام شده، محورهای استراتژیک بانک برای سال ١۴٠١ تدوین شده است و به زودی ابلاغ و اجرایی خواهد شد.
مدیرعامل بانک دی با اشاره به شعار سال، یادآور شد: نقش نظام بانکی دراقتصاد کشور، مهم و تعیین‌کننده است و با توجه به این که شعار سال ١۴٠١ مانند سال‌های گذشته به اهمیت تولید و اشتغال زایی تأکید دارد، مسئولیت کارکنان نظام بانکی سنگین‌تر از همیشه است و انتظار می‌رود همکاران بانک دی در شعب با اولویت قرار دادن بهبود ترکیب منابع و جذب منابع ارزان‌قیمت و توجه به راهکارهای افزایش درآمدهای غیرمشاع و تخصیص منابع به واحدهای تولیدی و کارآفرینان، در تحقق شعار سال نقش‌آفرین باشند.
وی همچنین با اشاره به این که مطالبات غیرجاری از مهم‌ترین دغدغه‌های نظام بانکی است، گفت: کاهش مطالبات غیرجاری با اولویت حصول نتیجه در کوتاه‌ترین زمان و ایجاد جریان نقد باید در دستور کار همکاران قرار گیرد.
قیطاسی، دسترس پذیر کردن هر چه بیشتر خدمات بانک دی و تسهیل و تسریع ارائه خدمات بانکی را از طریق توسعه بانکداری الکترونیک برای مشتریان و خانواده معزز شهدا و ایثارگران از دیگر اولویت‌های بانک دی در سال جاری برشمرد.
مدیرعامل بانک دی در پایان این دیدار، محمد حسین انصاری از کارکنان باسابقه نظام بانکی را به عنوان رییس حوزه شرق کشور معرفی کرد.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=42334

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.