• امروز : شنبه - ۱۶ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

معامله ۱۰۴ هزار تن محصول در تالار صادراتی بورس کالا پیام تبریک مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره صندوق قرض‌الحسنه شاهد به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر انتقال شعبه مرکزی بانک توسعه صادرات ایران به مکان جدید تعداد سبدگردان‌های بورس به ۱۳۰ شرکت رسید + ویدئو افزایش تعداد نهادهای خدمات‌دهنده در بازار سرمایه ایران/ تعداد نهادهای مالی خدمات‌دهنده به سرمایه‌گذاران در پایان سال ۱۴۰۳ به ۲۶۷ نهاد رسید/ این گفت‌وگو را تصویری ببینید + ویدئو رشد ۶۰ درصدی ارزش صندوق‌های سرمایه‌گذاری/ تعداد یونیت‌هلدرها به ۹ میلیون رسید/ ساختار صندوق‌های مبتنی بر ابزار مشتقه در کمیته تدوین مقررات تصویب شد/ ایجاد صندوق‌هایی که یونیت‌هایشان در بستر بلاک‌چین معامله می‌شود، در برنامه‌ سازمان بورس است پیشبرد طرح نهضت ملی مسکن با هم افزایی و همراهی کارکنان بانک مسکن گلستان مسیر توسعه فناورانه بانک مسکن پیام تبریک مدیر عامل بانک سینا به مناسبت روز جمهوری اسلامی دیدار نوروزی مدیرعامل بیمه ایران با معاون اول رئیس جمهور پرداخت بیش از ۵۲ هزار فقره تسهیلات بانک صادرات ایران به بازنشستگان کشوری به مناسبت عید سعید فطر

2

ایران بالاترین رشد تولید فولاد را در جهان دارد

  • کد خبر : 64680
  • 26 بهمن 1401 - 12:02
ایران بالاترین رشد تولید فولاد را در جهان دارد

دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران تولید فعلی فولاد در کشور را ۲۸میلیون تُن در سال اعلام کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران هم اکنون بالاترین رشد تولید فولاد را در جهان دارد.

به گزارش رویداد خبر به نقل از ایراسین، سیدرسول خلیفه سلطانی اظهار کرد: براساس افق برنامه ۱۴۰۴ ظرفیت تولید فولاد در کشور باید به ۵۵میلیون تُن برسد که قابل دسترسی است.

وی ادامه داد: رشد سالانه فولاد در جمهوری اسلامی ایران هشت درصد است که به غیر از فولاد و پتروشیمی در هیچ بخشی چنین رشدی در کشور وجود ندارد.

دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران بیان کرد: هم اکنون حدود ۱۵طرح فولادی در کشور در حال اجرا و ساخت است که با بهره برداری از آنها به تولید واقعی ۳۵میلیون تُن در افق سال ۱۴۰۴ خواهیم رسید.

۱۸میلیارد دلار ارزش تولید سالانه فولاد در ایران

خلیفه سلطانی گفت: هم اکنون ارزش تولید فولاد در کشور با نرخ جهانی هر تُن حدود ۶۰۰ دلار، ۱۸ میلیارد دلار است یعنی اگر ما صنعت فولاد را در کشور نداشتیم ناچار بودیم سالانه ۱۸میلیارد دلار فولاد وارد کنیم.

وی میزان ارزبری تولید هر تُن فولاد در کشور را ۷۵ تا ۸۰ دلار عنوان کرد و افزود: تا چند سال پیش میزان ارزبری تولید هرتُن فولاد در کشور ۱۳۵ دلار بود که با بومی سازی تجهیزات و قطعات مورد نیاز صنعت فولاد کشور این میزان کاهش یافت.

دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران به مزیت بالای تولید فولاد در کشور اشاره کرد و گفت: در حالی که ارزش جهانی هر تُن فولاد ۶۰۰ دلار است ولی برای تولید هر تُِن آن در کشور ۷۵ تا ۸۰دلار ارز صرف می‌شود که این ارقام نشان می‌دهد تولید فولاد در کشور بسیار اقتصادی و سودآور است.

به گزارش ایرنا سومین نمایشگاه تخصصی بومی سازی قطعات، تجهیزات و مواد مصرفی صنعت فولاد کشور سه‌شنبه در اهواز گشایش یافت و خلیفه سلطانی از این نمایشگاه بازدید کرد.

این نمایشگاه با شرکت ۱۰۰ سازنده قطعات و تجهیزات صنعت فولاد کشور از هشت استان کشور از ۲۵ تا ۲۸ به مدت چهار روز و از ساعت ۱۶ تا ۲۱ برای بازدید صنعتگران، کارشناسان، دست اندرکاران صنعت فولاد کشور و عموم مردم استان و مناطق همجوار دایر خواهد بود.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=64680

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.