• امروز : دوشنبه - ۲۴ شهریور - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

تست موفق سامانه «پل‌پی» در بانک ملت به همت بهسازان ملت نشست مدیران ادوار بانک صادرات ایران برگزار شد/ محسن سیفی: مهم‌ترین مسئولیت امروز، تداوم مسیر پرافتخار بانک صادرات ایران است برگزاری همایش بازاریابی و صدور بیمه‌های مسئولیت بیمه نوین در آمل بیمه دی در کنار خدمت به خانواده ایثارگران، الگویی موفق برای صنعت بیمه کشور است افزایش اعتبار تسهیلات حمایتی از طرح‌های نوآورانه، اشتغال پایدار، توسعه‌ای و تولیدی با عاملیت پست بانک ایران به ۴ هزار و ۵۹۰ میلیارد ریال فراخوان شرکت در مزایده املاک بانک کارآفرین در تهران و سایر استان‌ها سامانه «سودآیند» بانک آینده راه‌اندازی شد خط اعتباری ویژه؛ تنها راه نجات بانک مسکن از ناترازی/بانک مسکن تنها بانکی است که به تعهدات خود در پرداخت تسهیلات نهضت ملی پایبند بوده است افزایش سقف پرداخت اقساط تسهیلات بانک مسکن از طریق پیشخوان مجازی و خودپردازهای بانک مسکن/ پرداخت اقساط تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال و به صورت روزانه رشد ۳/۵ برابری جذب منابع در ۵ ماهه ۱۴۰۴ نسبت به مدت مشابه سال گذشته/ پاسخگویی مستمر و بی‌واسطه مدیران شعب به مشتریان بانک ملی ایران در مسیر اعتماد و سرمایه اجتماعی/نجارزاده خبر داد: تدوین آیین نامه های جدید برای بهبود معیشت همکاران

6

انتشار اوراق سلف موازی خودرو، هفته آینده در بورس کالا

  • کد خبر : 64100
  • 18 بهمن 1401 - 15:23
انتشار اوراق سلف موازی خودرو، هفته آینده در بورس کالا

مدیر بازار‌های مشتقه و صندوق‌های کالایی بورس کالای ایران’گفت: اوراق سلف موازی خودرو هفته آینده برای نخستین بار در بورس کالا منتشر می‌شود.

به گزارش رویداد خبر به نقل از کالا خبر، رحمان آراسته گفت: عرضه اوراق سلف موازی استاندارد وانت کارا ۲۰۰۰ تک کابین جهت تأمین مالی تولید شرکت بهمن موتور با سررسید دوساله و با ارزش ۲۰،۰۰۰ میلیارد ریال از هفته آینده در بورس کالای ایران آغاز می شود.

وی با بیان اینکه معاملات ثانویه اوراق سلف موازی وانت کارا یک روز پس از پایان عرضه اولیه راه‌اندازی می‌شود، اظهار داشت: انتشار اوراق سلف موازی استاندارد با هدف تأمین مالی ارزان صنایع و بنگاه‌های اقتصادی در بازار سرمایه با نگاه ویژه به صنعت خودرو در بورس کالای ایران در دستور کار قرار گرفته و در این راستا دو خودروسازی دیگر و یک شرکت قطعه‌ساز در مراحل تکمیل مدارک جهت انتشار اوراق هستند.

مدیر بازار‌های مشتقه و صندوق‌های کالایی بورس کالای ایران افزود: با توجه به نیاز فعلی کشور در خصوص افزایش تولید و کاهش هزینه‌های تمام‌شده در صنعت خودرو، پیش‌بینی می‌شود بهره‌گیری از سرمایه‌های عمومی و هدایت مستقیم آن به صنعت خودرو در بستر بازار سرمایه نقش چشم‌گیری در توسعه این صنعت داشته باشد. در همین راستا بورس کالا انتشار اوراق تأمین مالی بهمن موتور را به عنوان نقطه شروع این برنامه قرار داده و با انتشار موفق اوراق مذکور به سرعت انتشار اوراق جدید برای رفع تنگنای تأمین مالی در صنعت خودرو و قطعه‌سازی را آغاز خواهد کرد.

آراسته گفت: اوراق مذکور دارای بازارگردان با تعهدات بازارگردانی حداقل سفارش انباشته با دامنه مظنه دو درصد به اندازه یک درصد حجم کل اوراق و سقف تعهد معاملات روزانه تا پنج درصد حجم کل اوراق بوده و از این رو سرمایه‌گذاران نسبت به نقدشوندگی اوراق نگرانی نخواهند داشت.

وی ادامه داد: در صورت تمایل خریدار اوراق، امکان تحویل فیزیکی اوراق به معنی تحویل وانت کارا ۲۰۰۰ تک کابین در سررسید مطابق با مشخصات قرارداد و مقررات جاری فراهم است.

وی تصریح کرد: البته اوراق سلف موازی استاندارد وانت کارا ۲۰۰۰ تک کابین منضم به اختیار فروش تبعی با قیمت اعمال معادل ۱۳۶ درصد قیمت پایه عرضه اولیه و اختیار خرید تبعی با قیمت اعمال معادل ۱۴۴ درصد قیمت پایه عرضه اولیه است؛ بنابراین با توجه به قیمت‌های اعمال ذکر شده سود سرمایه‌گذاران تا سررسید از مشارکت در تأمین مالی شرکت بهمن موتور بین ۳۶ درصد تا ۴۴ درصد خواهد بود البته سرمایه‌گذران در طول دوره معاملاتی تا سررسید امکان فروش اوراق در بازار ثانویه با کسب سود متناسب با دوره نگهداری اوراق را خواهند داشت.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=64100

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.