• امروز : یکشنبه - ۳۰ اردیبهشت - ۱۴۰۳

اخبار ویژه

امکان ثبت‌نام خودروهای برقی وارداتی با حساب وکالتی بانک کارآفرین در سال گذشته مبلغ ۴۶۵ میلیون یورو از مطالبات ارزی و ۶۱۸ هزار میلیارد ریال از مطالبات ریالی این بانک وصول و به چرخه تسهیلات دهی بازگشت/ وصول مطالبات یک فرآیند مستمر و ضروری برای تداوم فعالیت های مؤثر شبکه بانکی است بازدید وزیر امور اقتصادی و دارایی از طرح شرکت ساوانا که توسط بانک صنعت و معدن تامین مالی شده است شورای سیاست گذاری اطلاع رسانی صنعت بیمه راه اندازی خواهد شد با هدف تقویت هویت‌سازمانی صورت گرفت؛ رونمایی از کارت نقدی جدید بانک آینده کارشناسان روابط عمومی بانک در سراسر کشور با بهزاد شیری مدیرعامل دیدار کردند بیمه تجارت‌نو موفق به تمدید گواهینامه استاندارد ISO31000 شد تقدیر از نمایندگان برتر ” بیمه کارآفرین“ دیدار مدیر شعبه اهواز با نماینده منتخب مجلس در استان خوزستان رضایت کامل اهالی حوزه کتاب و کتابخوانی از عملکرد بانک ملی ایران در سی و پنجمین نمایشگاه کتاب ارتباط منسجم بانک ملی ایران با جامعه بزرگ مشتریان با اقدامات روابط عمومی محقق می‌شود

4

امکان برداشت شن و ماسه از کف رودخانه‌ها برای پیمانکاران فراهم شد

  • کد خبر : 38294
  • 16 بهمن 1400 - 15:19
امکان برداشت شن و ماسه از کف رودخانه‌ها برای پیمانکاران فراهم شد

مدیرکل دفتر توسعه نظام‌های فنی و بهره برداری و دیسپاچینگ برق‌آبی از صدور مجوز برداشت مصالح (شن و ماسه) از رودخانه‌ها برای پیمانکاران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صداوسیما، جواد حاجیانی از صدور مجوز برداشت مصالح (شن و ماسه) از رودخانه‌ها برای پیمانکاران خبر داد.

وی با اشاره به اینکه این طرح در راستای مدیریت رودخانه‌ها انجام می‌شود افزود: درآمد حاصل از اجرای این طرح صرف لایروبی و ساماندهی رودخانه‌ها می‌شود. وی با بیان اینکه تاکنون ۶۲ قرارداد برای برداشت مصالح با متقاضیان منعقد شده است گفت: از درآمد حاصل از این قراردادها تاکنون ۲۰ کیلومتر از رودخانه‌ها ساماندهی و ۱۱ کیلومتر نیز لایروبی شده است.

مدیرکل دفتر توسعه نظام‌های فنی و بهره برداری و دیسپاچینگ برق‌آبی، با بیان اینکه هم اکنون در کشور ۱۴۶ هزار کیلومتر رودخانه وجود دارد ادامه داد: ۷۰ هزار کیلومتر از این رودخانه‌ها فصلی و ۷۶ هزار کیلومتر نیز دائمی است.

حاجیانی با اشاره به اینکه هدف گذاری‌های انجام شده در دهه ۷۰ برای رودخانه‌ها، بر مدیریت سیلاب متمرکز بوده است، گفت: همه آئین نامه‌های اجرایی نیز در این راستا تدوین شده و حتی فعالیت مهندسین مشاور نیز برای تحقق این اهداف برنامه ریزی شد.

وی با اشاره به تکمیل آئین نامه‌ها در دهه ۸۰ و هدف گذاری بر اساس مهندسی رودخانه‌ها افزود: در دهه ۹۰ برنامه‌های مربوط به مدیریت رودخانه‌ها، در راستای جذب مشارکت همه ارگان‌های مربوط از جمله وزارت راه و شهرسازی، قوه قضائیه و شهرداری‌ها بود تا رودخانه‌ها در بستر طبیعی خود، قرار بگیرند.

مدیرکل دفتر توسعه نظام‌های فنی و بهره برداری و دیسپاچینگ برق‌آبی ادامه داد: تعیین حریم و بستر رودخانه‌ها و هوشمند سازی خدمات رودخانه و نظارت بر عملکرد بر این بخش از مهم‌ترین برنامه‌های اجرا شده در این بخش است که هم اکنون در دست اجرا قرار دارد.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=38294

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.