• امروز : پنج شنبه - ۱۴ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

تعداد سبدگردان‌های بورس به ۱۳۰ شرکت رسید + ویدئو افزایش تعداد نهادهای خدمات‌دهنده در بازار سرمایه ایران/ تعداد نهادهای مالی خدمات‌دهنده به سرمایه‌گذاران در پایان سال ۱۴۰۳ به ۲۶۷ نهاد رسید/ این گفت‌وگو را تصویری ببینید + ویدئو رشد ۶۰ درصدی ارزش صندوق‌های سرمایه‌گذاری/ تعداد یونیت‌هلدرها به ۹ میلیون رسید/ ساختار صندوق‌های مبتنی بر ابزار مشتقه در کمیته تدوین مقررات تصویب شد/ ایجاد صندوق‌هایی که یونیت‌هایشان در بستر بلاک‌چین معامله می‌شود، در برنامه‌ سازمان بورس است پیشبرد طرح نهضت ملی مسکن با هم افزایی و همراهی کارکنان بانک مسکن گلستان مسیر توسعه فناورانه بانک مسکن پیام تبریک مدیر عامل بانک سینا به مناسبت روز جمهوری اسلامی دیدار نوروزی مدیرعامل بیمه ایران با معاون اول رئیس جمهور پرداخت بیش از ۵۲ هزار فقره تسهیلات بانک صادرات ایران به بازنشستگان کشوری به مناسبت عید سعید فطر پیام مدیرعامل بیمه ایران به مناسبت عید سعید فطر پیام تبریک مدیرعامل بانک آینده به مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر سود عملیات واسطه‌گری پولی ونوین از ۱۷،۳۷۰ میلیارد تومان گذشت

0

اقدام بانک پارسیان در مولدسازی دارایی‌ها و خروج از بنگاه‌داری اقدامی ارزشمند است/ توسعه ظرفیت‌های اقتصادی کشور و اشتغال‌زایی با ورود بانک‌ها به بنگاه سازی

  • کد خبر : 97451
  • 03 آذر 1403 - 17:30
اقدام بانک پارسیان در مولدسازی دارایی‌ها و خروج از بنگاه‌داری اقدامی ارزشمند است/ توسعه ظرفیت‌های اقتصادی کشور و اشتغال‌زایی با ورود بانک‌ها به بنگاه سازی

جعفر قادری، نماینده مجلس و رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید مجلس، در گفت‌وگویی پیرامون اقدام بانک پارسیان در انجام بزرگ‌ترین معامله خروج از بنگاه‌داری و فروش سهام شرکت صنایع معدنی کانی‌سازان کیمیا اظهار داشت: این‌که یک بانک خصوصی همچون بانک پارسیان از فعالیت‌های بنگاه‌داری خود خارج شود و به سمت بنگاه ‌سازی حرکت کند، اقدامی ارزشمند و شایسته است. این حرکت باید توسط تمامی بانک‌های دولتی و خصوصی در کشور موردتوجه قرار گیرد.

قادری با اشاره به این‌که درگذشته عمده پروژه‌های بزرگ اقتصادی در کشور توسط شرکت‌ها و نهادهای توسعه‌ای و سیستم بانکی انجام می‌شد، گفت: در شرایط کنونی لازم است که این سیاست دوباره موردتوجه قرار گیرد، چراکه بخش خصوصی بزرگی که بتواند پروژه‌های بزرگ را مدیریت کند، در کشور وجود ندارد؛ بنابراین، ضروری است که بانک‌ها از بنگاه‌داری خارج شوند و به سمت بنگاه سازی حرکت کنند تا از ظرفیت این واحدهای بزرگ اقتصادی استفاده کنیم و هزینه تمام‌شده کالاها را کاهش دهیم.
نماینده مردم شیراز همچنین افزود: بانک‌ها باید در کنار توسعه زیرساخت‌ها و مولدسازی دارایی‌ها، نقش فعالی در بنگاه سازی ایفا کنند. این سیاست در قانون تأمین مالی که سال گذشته در مجلس به تصویب رسید، گام مؤثری در جهت ایجاد بستری برای ورود بانک‌ها به بنگاه سازی بود. اگر بانک‌ها بتوانند دارایی‌های غیرمولد خود را مولد کرده و دارایی‌های مازاد را واگذار کنند، گام بزرگی در حل مشکلات اقتصادی کشور برداشته خواهد شد.
قادری در گفتگو با پایگاه خبری نسیم اقتصاد همچنین تأکید کرد: این فرآیند نه‌تنها به نفع مردم و بانک‌ها خواهد بود، بلکه می‌تواند ظرفیت‌های اقتصادی کشور را توسعه دهد، به افزایش درآمدهای دولت کمک کند و فرصت‌های جدید اشتغال‌زایی را ایجاد نماید.
در پایان، رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید مجلس خاطرنشان کرد: بانک‌ها باید در بنگاه سازی مشارکت فعال داشته باشند و به‌عنوان سرمایه‌گذار بخشی از آورده را تأمین کنند. همکاری آن‌ها با بخش خصوصی و حرکت از بنگاه‌داری به بنگاه سازی، می‌تواند بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور را حل کرده و مسیر توسعه پایدار را هموار سازد.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=97451

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.