• امروز : شنبه - ۲۲ شهریور - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

۵۳۰۰ فقره وام و تسهیلات، هدیه بانک صادرات ایران به سرزمین «رنگین‌کمان اقوام» نگاهی به رویکرد جامع نستله در ارتقای استانداردهای کیفی از مزرعه تا سفره محمد وطن پور: بانکداری خرد اساس فعالیت در بانک صادرات ایران است استمرار صدرنشینی سپ در تعداد کل تراکنش‌های پرداخت ایران کُربنکینگ ایران: در مسیر بلوغ یا گرفتار سکون؟ اعلام اسامی شعبه‌های کشیک بانک پاسارگاد در استان‌ تهران در روز‌ پنج‌شنبه ۲۰شهریورماه بانک ملی ایران نماد استقلال، اعتماد و هویت ملی ایرانیان است حرفه‌ای گری در مسیر تحقق اهداف؛ معیار ارزیابی و ارتقای مدیران / تسریع در فروش اقساطی واحدهای مسکونی نهضت ملی تامین مالی ۹۷ هزار میلیارد ریالی طرح نهضت ملی مسکن در مدیریت غرب تهران/ پرداخت بیش از ۷۴ هزار میلیارد ریال سهم الشرکه برای ساخت پروژه ها اعلام شعب کشیک بانک صادرات ایران در روز پنجشنبه ۲۰ شهریور‌ماه بانک توسعه صادرات ایران می‌تواند محور اصلی رشد صادرات غیرنفتی شود

10

افزایش ۳۰ درصدی مصرف CNG بعد از حمله سایبری به سامانه سوخت

  • کد خبر : 28316
  • 09 آبان 1400 - 10:36
افزایش ۳۰ درصدی مصرف CNG بعد از حمله سایبری به سامانه سوخت

تجارت‌گردان – عضو انجمن سی.ان.جی با اشاره به اینکه مصرف سی. ان. جی (CNG – گاز طبیعی فشرده) همزمان با اختلال در سامانه هوشمند سوخت، ۳۰ درصد افزایش داشته است، گفت: جایگاه‌های سی. ان. جی به سامانه هوشمند سوخت متصل نیستند و به همین دلیل در عرضه این نوع سوخت، مشکلی پیش نیامد.

تجارت‌گردان – «محسن جوهری» امروز (یکشنبه) در گفت و گو با ایرنا با بیان بعد از حمله سایبری به سامانه هوشمند سوخت، مصرف سی. ان. جی افزایش پیدا کرد، افزود: این افزایش مصرف به طور میانگین حدود ۳۰ درصد بوده، اما در برخی نقاط افزایش مصرف تا ۵۰ درصد نیز به ثبت رسیده است.

وی ادامه داد: افزایش مصرف سی. ان. جی و تداوم فعالیت در این جایگاه‌ها باعث شد تا روند سوخت‌رسانی در کشور با مشکل کمتری مواجه باشد.

جوهری به موضوع هوشمندسازی در جایگاه‌های سی. ان. جی اشاره کرد و گفت: در سال ۹۷ و به موجب مصوبه هیات وزیران هوشمندسازی جایگاه‌های سی. ان. جی در دستور کار قرار گرفت. این طرح که به منظور ایمن کردن خودروهای گازسوز مصوب شده بود، به مرور زوایای دیگری پیدا کرد که در صورت اجرایی شدن آن، این حمله سایبری می‌توانست برای جایگاه‌های سی. ان. جی نیز مشکل‌ساز شود.

وی با بیان اینکه اگر سامانه‌ای مانند سامانه هوشمند سوخت برای عرضه سی. ان. جی کشور ایجاد شده بود، احتمال بروز مشکل برای عرضه سی. ان. جی نیز به وجود می‌آمد، افزود: این در حالی است که توزیع سی. ان. جی در کشور بدون اختلال ادامه داشت و مصرف این سوخت ۳۰ درصد بالا رفت.

یک کارشناس صنعت سی. ان. جی ادامه داد: فرسوده بودن این سامانه یکی از دلایل موفق‌بودن حمله سایبری به سامانه هوشمند سوخت است. سامانه‌ای که در سال‌های گذشته رسیدگی کافی و لازم برای آن صورت نگرفته بود.

به گفته جوهری، با توجه به مشکلات پیش رو برای سامانه هوشمند سی. ان. جی، به جای اجرای سیستمی مانند پمپ‌بنزین‌ها، می توان دارندگان خودروهای گازسوز را تشویق به معاینه فنی‌های منظم کرد تا ایمنی افزایش پیدا کند و در عین حال از بروز مشکلی مانند بنزین جلوگیری شود.

وی تاکید کرد: با کاهش میزان ابتلا به کرونا و افزایش واکسیناسیون، مصرف بنزین در کشور بیشتر می‌شود که می‌تواند در صادرات بنزین اختلال ایجاد کند. از همین رو، بهترین راه کنترل مصرف بنزین، جایگزینی آن با مصرف سی. ان. جی است.

به گزارش ایرنا، حمله سایبری به سامانه سوخت‌گیری در پمپ‌بنزین‌ها در روز سه شنبه ( ۴ آبان) باعث ایجاد اختلال و وقفه در عرضه سوخت در پمپ‌بنزین‌های کشور شد، اما از عصر روز سه شنبه فعالیت پمپ‌بنزین‌ها به تدریج در کشور از سرگرفته شد. جزئیات این حمله سایبری و منشاء آن نیز در دست بررسی است.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=28316

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.