• امروز : جمعه - ۲۹ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

چالش‏‏‌ها و راهکارها در راستای شعار سال ۱۴۰۴؛ «سرمایه‏‏‌گذاری برای تولید» موفقیت‌های بانک صادرات ایران در مسیر بازگشت به جایگاه شایسته خود سرعت گرفته است پست بانک ایران سهمیه تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه، خرید و ساخت مسکن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۴ را به شعب بانک در سراسر کشور ابلاغ کرد قدردانی مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از بانک مسکن/ نقش کلیدی در پیشبرد نهضت ملی مسکن با آسیب‌شناسی و تزریق نقدینگی محدود، مشکلات صنایع قابل‌حل است سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه، گامی برای تقویت تولید و اقتصاد منطقه‌ای نشست سرپرست بیمه آسیا و شبکه فروش لزوم ارتقای سطح خدمت‌رسانی با بهره‌گیری حداکثری از بسترهای هوشمند رشد ۵۱ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه سرمد در سال ۱۴۰۳ بیمه مرکزی در جمع دستگاه‌های دارای عملکرد مطلوب بهره‌وری قرار گرفت رئیس هیئت‌مدیره بانک سینا از شرکت خودرو سازی آرتابان دیزل بازدید کرد

1

افتتاح خط تولید ساندویچ پنل گروه صنعتی ایتوک با تسهیلات ۷۵۰ میلیارد ریالی بانک توسعه تعاون

  • کد خبر : 101739
  • 23 بهمن 1403 - 15:46
افتتاح خط تولید ساندویچ پنل گروه صنعتی ایتوک با تسهیلات ۷۵۰ میلیارد ریالی بانک توسعه تعاون

همزمان با ایام‌الله دهه فجر، خط تولید ساندویچ پنل گروه صنعتی ایتوک تجارت سبحان با حضور استاندار مرکزی و رئیس هیأت‌مدیره بانک توسعه تعاون به بهره‌برداری رسید.

به گزارش رویداد خبر به نقل از روابط عمومی مدیریت شعب استان مرکزی، این مراسم با حضور زندیه وکیلی استاندار مرکزی، و رضائی، رئیس هیأت‌مدیره بانک توسعه تعاون، در محل کارخانه ایتوک تجارت سبحان برگزار شد. این واحد تولیدی با ظرفیت سالانه یک میلیون مترمربع ساندویچ پنل، با هدف تأمین نیاز صنایع ساختمانی و عمرانی کشور با سرمایه گذاری ۷۵۰ میلیارد ریالی بانک توسعه تعاون و با ایجاد زمینه اشتغال ۱۴۰ نفر راهاندازی شده است.

استاندار مرکزی در این مراسم ضمن تقدیر از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، توسعه صنایع زیربنایی را از الزامات رشد اقتصادی استان دانست و اظهار داشت: «راه‌اندازی این خط تولید، علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار، نقش مهمی در تأمین مصالح نوین ساختمانی و بهبود بهره‌وری در صنعت ساخت‌وساز خواهد داشت.»

رئیس هیأت‌مدیره بانک توسعه تعاون نیز در سخنان خود بر حمایت این بانک از واحدهای تولیدی تأکید کرد و گفت: «با ارائه تسهیلات مناسب، زمینه توسعه واحدهای صنعتی و افزایش تولید داخلی فراهم می‌شود.»

گفتنی است که ساندویچ پنل‌های تولیدی این مجموعه با بهره‌گیری از فناوری‌های روز دنیا و رعایت استانداردهای کیفی، در پروژه‌های عمرانی، ساختمانی و صنعتی کشور مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=101739

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.