• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

چالش‏‏‌ها و راهکارها در راستای شعار سال ۱۴۰۴؛ «سرمایه‏‏‌گذاری برای تولید» موفقیت‌های بانک صادرات ایران در مسیر بازگشت به جایگاه شایسته خود سرعت گرفته است پست بانک ایران سهمیه تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه، خرید و ساخت مسکن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۴ را به شعب بانک در سراسر کشور ابلاغ کرد قدردانی مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از بانک مسکن/ نقش کلیدی در پیشبرد نهضت ملی مسکن با آسیب‌شناسی و تزریق نقدینگی محدود، مشکلات صنایع قابل‌حل است سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه، گامی برای تقویت تولید و اقتصاد منطقه‌ای نشست سرپرست بیمه آسیا و شبکه فروش لزوم ارتقای سطح خدمت‌رسانی با بهره‌گیری حداکثری از بسترهای هوشمند رشد ۵۱ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه سرمد در سال ۱۴۰۳ بیمه مرکزی در جمع دستگاه‌های دارای عملکرد مطلوب بهره‌وری قرار گرفت رئیس هیئت‌مدیره بانک سینا از شرکت خودرو سازی آرتابان دیزل بازدید کرد

0

ارزش ذخایر برجای کشف شده توسط ایمیدرو به ۲۸ میلیارد دلار رسید/ تهیه سند راهبردی عناصر استراتژیک با همکاری دانشگاه

  • کد خبر : 65538
  • 09 اسفند 1401 - 12:32
ارزش ذخایر برجای کشف شده توسط ایمیدرو به ۲۸ میلیارد دلار رسید/ تهیه سند راهبردی عناصر استراتژیک با همکاری دانشگاه

وجیه اله جعفری اعلام کرد: ارزش ذخایر برجا و قطعی شده معدنی اکتشاف شده توسط ایمیدرو و شرکت های تابعه در سراسر کشور ۲۸ میلیارد دلار است.

به گزارش رویداد خبر به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، وجیه اله جعفری، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، صبح امروز در سومین کنفرانس استیل پرایس با موضوع “اکتشافات ذخایر معدنی، فرصت‌ها و چالش‌ها” اعلام کرد: این ذخایر قطعی شده در مناطق مختلف شامل سنگ آهن، سرب و روی، طلا، مس، بوکسیت، باریت، زغال سنگ و همچنین شورابه است.

وی افزود: اقدام مهم دیگری که توسط ایمیدرو با کمک سازمان زمین شناسی در حال انجام است، تولید اطلاعات پایه در دو استان کشور و تولید نقشه های زمین شناسی با مقیاس یک پنجاه‌هزارم و اقتصادی است که منجر به آنومانی های جدید خواهد شد.

رئیس هیات عامل ایمیدرو تاکید کرد: ما به دنبال آموزش نیروی انسانی و همچنین تقویت پیمانکاران، تامین تجهیزات آزمایشگاهی و حفاری به ویژه در مقوله ژئوفیزیک و اکتشافات هوایی هستیم تا بتوانیم به ذخایر قطعی و عمقی برسیم.

وی با بیان اینکه در این راستا ۳ دوره آموزش حفاران در کشور برگزار شده است، تصریح کرد: برای اکتشاف سیستماتیک و اطلاعات دقیق به مشاوران سطح بالا و قوی نیازمندیم.

جعفری با اشاره به اهمیت تجهیزات به روز در حوزه اکتشاف، اظهار داشت: ۲۰۰ دستگاه حفاری در کشور وجود دارد و تعدادی هم دستگاه ثبت سفارش شده و بخشی نیز وارد کشور شده است.

کاهش ریسک

وی همچنین گفت: ایمیدرو با مجموعه اقداماتی تلاش کرده با کاهش ریسک سرمایه گذاری، زمینه جذب سرمایه را فراهم سازد.

جعفری افزود: در خراسان جنوبی واحدهای فرآوری مواد معدنی از جمله طلا (هیرد) راه اندازی شده است.

رئیس هیات عامل ایمیدرو به همکاری های این سازمان با دانشگاه اشاره کرد و گفت: طرحی با مشارکت دو دانشگاه انجام شده که نتیجه آن تهیه سند راهبردی ۱۴عنصر استراتژیک است.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=65538

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.