• امروز : جمعه - ۲۹ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

چالش‏‏‌ها و راهکارها در راستای شعار سال ۱۴۰۴؛ «سرمایه‏‏‌گذاری برای تولید» موفقیت‌های بانک صادرات ایران در مسیر بازگشت به جایگاه شایسته خود سرعت گرفته است پست بانک ایران سهمیه تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه، خرید و ساخت مسکن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۴ را به شعب بانک در سراسر کشور ابلاغ کرد قدردانی مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از بانک مسکن/ نقش کلیدی در پیشبرد نهضت ملی مسکن با آسیب‌شناسی و تزریق نقدینگی محدود، مشکلات صنایع قابل‌حل است سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه، گامی برای تقویت تولید و اقتصاد منطقه‌ای نشست سرپرست بیمه آسیا و شبکه فروش لزوم ارتقای سطح خدمت‌رسانی با بهره‌گیری حداکثری از بسترهای هوشمند رشد ۵۱ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه سرمد در سال ۱۴۰۳ بیمه مرکزی در جمع دستگاه‌های دارای عملکرد مطلوب بهره‌وری قرار گرفت رئیس هیئت‌مدیره بانک سینا از شرکت خودرو سازی آرتابان دیزل بازدید کرد

2

ادغام از تکرار سرنوشت موسسات اعتباری جلوگیری می‌کند

  • کد خبر : 5130
  • 03 دی 1399 - 9:23
ادغام از تکرار سرنوشت موسسات اعتباری جلوگیری می‌کند

کارشناس مسائل اقتصادی گفت:‌ ادغام بانک‌های وابسته به نیروهای مسلح سیاستی است که از تکرار مشکلات موسسات اعتباری که در گذشته تجربه شد، جلوگیری می‌کند.

مجید جمشیدی در گفت وگو با خبرنگار ایبنا اظهار داشت:‌ ادغام بانک‌های وابسته به نیروهای مسلح سیاستی بود تا مشکلات موسسات اعتباری که در گذشته تجربه شد تکرار نشود و این خطر وجود داشت که خلق نقدینگی حاصل از فعالیت این بانک‌ها و جبران زیان آنها منجر به اثرات تورمی بیشتر در اقتصاد ایران شود.
این کارشناس اقتصادی اظهار کرد:‌ سیاست ادغام یا ساماندهی بانک‌ها باید در راستای بسته جامع‌تری اجرا شود و مشخص شود که چه اهدافی از بحث ادغام دنبال می‌شود.
وی عنوان کرد:‌ سیستم بانکی در شرایط کرونا با تغییراتی مواجه شده است و از طریق شبکه‌های اینترنتی بسیاری از خدماتی که در گذشته انجام می‌شد بر بستر الکترونیک قابل انجام است بنابراین شاید فرصتی فراهم شده است تا ادغام‌ها و ایجاد بستر برای تغییر ساختار در سیستم بانکی را فراهم کنند.
عضو اسبق شورای بورس با بیان اینکه موسسات بزرگ نیازمند مدیریت قوی هستند، اظهار کرد: نتایج ادغام باید از بروز فساد جلوگیری کند و به طور قطع بزرگترشدن مجموعه بانک سپه، نیازمند مدیریتی قوی‌تر در ابعاد و چارچوب این ادغام است.
جمشیدی با تاکید بر اینکه اگر سیاست‌ها برای کنترل و نظارت بر بانک‌ها درست اعمال شود معلول‌ها به وجود نمی‌آیند، اظهار کرد: بانک مرکزی باید نظارت بیشتری بر بانک‌ها داشته باشد تا با سیاست‌های کلان بانک مرکزی همراه باشند. تعداد شعب یا بانک‌ها ملاک نیست و کنترل و نظارت صحیح باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=5130

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.