• امروز : چهارشنبه - ۲۰ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

تقدیر رئیس هیات مدیره کانون بازنشستگان پست بانک ایران از هیات مدیره و مدیرعامل بانک تداوم عملکرد مثبت بانک پاسارگاد در اهدا تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری همزمان با سفر معاون اول رییس جمهور و وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان خراسان رضوی، با تامین مالی بانک صنعت و معدن یکی از بزرگترین واحدهای تولید نورد و مقاطع فولادی در شرق کشور افتتاح شد هشدار بانک قرض الحسنه رسالت در خصوص کلاهبرداری دفاتر غیرمجاز مراسم قرعه کشی امیدبانک سپه در ویژه برنامه نوروزی شبکه نسیم برگزار شد پرداخت بیش از ۲۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری توسط بانک رفاه کارگران پرداخت ۵۱ هزار میلیارد تومان وام قرض‌الحسنه و حمایتی در سال ۱۴۰۳ توسط بانک صادرات ایران وام ۳۰۰ میلیون تومانی بانک ملی بدون چک، سفته و کسر از حقوق با کارمزد انتخابی ۰، ۲ یا ۴ درصد فعالیت ماهانه بانک پاسارگاد در اسفند ۱۴۰۳؛ درآمد عملیاتی ۲۱ هزار میلیارد تومانی ”وپاسار“ اجرای ۳۴۷ طرح خوداشتغالی با مشارکت بانک اقتصادنوین در سیستان ‌و بلوچستان بانک صنعت و معدن بدون اضافه برداشت از بانک مرکزی سال مالی ۱۴۰۳ را به پایان رسانید

6

احداث ایستگاه‌های تقویت فشار هما، وراوی و مرکز تفکیک تابناک شتاب می‌گیرد

  • کد خبر : 30025
  • 25 آبان 1400 - 15:51
احداث ایستگاه‌های تقویت فشار هما، وراوی و مرکز تفکیک تابناک شتاب می‌گیرد

تجارت‌گردان – مدیر مهندسی و ساختمان شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، از تسریع در طرح احداث ایستگاه‌های تقویت فشار گاز میادین هما، وراوی و مرکز تفکیک تابناک با پیشرفت فیزیکی حدود ۲۰ درصدی خبر داد.

 به گزارش رویداد خبر به نقل از روابط عمومی ICOFC، مهندس پیمان ایمانی، مدیر مهندسی و ساختمان شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، با اشاره به اجرای سریع و بی‌وقفه طرح نگهداشت و افزایش تولید سه میدان هما، وراوی و مرکز تفکیک تابناک اظهار داشت: باگذشت کمتر از ۶ ماه از آغاز عملیات اجرایی طرح یادشده، بنا بر اهمیت تسریع در عملیات اجرایی این طرح، آماده‌سازی محوطه، تجهیز کارگاه، شمع کوبی، نصب و اجرای فونداسیون و همچنین تکمیل کمپ اقامتی این طرح به انجام رسیده است.

وی در همین رابطه افزود، در راستای تحقق این طرح مهم با اهتمام ویژه مسئولین امر در برداشتن موانع تولید در بخش مهندسی ۶۰ درصد و در بخش تهیه و تأمین کالای طرح ۱۵ درصد پیشرفت را شاهد هستیم.

مهندس پیمان ایمانی، ضمن تأکید بر ضرورت هم‌افزایی در پیشبرد این طرح ملی گفت: طرح پیش‌گفته در خردادماه سال جاری باهدف نگهداشت، افزایش و تثبیت تولید گاز از سه میدان هما، وراوی و مرکز تفکیک تابناک تا سقف ۶۰ میلیون مترمکعب در روز با حجم سرمایه‌گذاری ۲۸۱ میلیون یورو به مرحله اجرا درآمد.

وی ادامه داد، شرکت ملی نفت ایران با استفاده از ظرفیت‌های فنی و مهندسی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران و همچنین شرکت‌های توانمند داخلی به‌منظور انجام مسئولیت و تکالیف خود در نگهداشت و افزایش تولید گاز و رفع دغدغه کمبود گاز و دستیابی به تراز مثبت گازی در کشور، به‌علاوه احداث ایستگاه‌های تقویت گاز مذکور، آغاز ساخت ایستگاه تقویت فشار گاز دهلران و احداث ۴ ایستگاه دیگر نار، کنگان، شانول و سرخون را در برنامه افزایش ظرفیت تولید گاز در دستور کار دارد.

بر اساس این گزارش: میدان‌های گازی هما، وراوی و تابناک در جنوب استان فارس و از میدان‌های تحت مدیریت شرکت نفت مناطق مرکزی ایران و در حوزه عملیاتی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی می‌باشد.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=30025

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.