• امروز : شنبه - ۲۲ شهریور - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

۵۳۰۰ فقره وام و تسهیلات، هدیه بانک صادرات ایران به سرزمین «رنگین‌کمان اقوام» نگاهی به رویکرد جامع نستله در ارتقای استانداردهای کیفی از مزرعه تا سفره محمد وطن پور: بانکداری خرد اساس فعالیت در بانک صادرات ایران است استمرار صدرنشینی سپ در تعداد کل تراکنش‌های پرداخت ایران کُربنکینگ ایران: در مسیر بلوغ یا گرفتار سکون؟ اعلام اسامی شعبه‌های کشیک بانک پاسارگاد در استان‌ تهران در روز‌ پنج‌شنبه ۲۰شهریورماه بانک ملی ایران نماد استقلال، اعتماد و هویت ملی ایرانیان است حرفه‌ای گری در مسیر تحقق اهداف؛ معیار ارزیابی و ارتقای مدیران / تسریع در فروش اقساطی واحدهای مسکونی نهضت ملی تامین مالی ۹۷ هزار میلیارد ریالی طرح نهضت ملی مسکن در مدیریت غرب تهران/ پرداخت بیش از ۷۴ هزار میلیارد ریال سهم الشرکه برای ساخت پروژه ها اعلام شعب کشیک بانک صادرات ایران در روز پنجشنبه ۲۰ شهریور‌ماه بانک توسعه صادرات ایران می‌تواند محور اصلی رشد صادرات غیرنفتی شود

4

ابراز رضایت رییس قوه قضاییه از وضعیت انبارهای اموال تملیکی/ اقدامات اساسی پیش از دپو شدن کالا باید انجام شود

  • کد خبر : 40873
  • 14 اسفند 1400 - 14:29
ابراز رضایت رییس قوه قضاییه از وضعیت انبارهای اموال تملیکی/ اقدامات اساسی پیش از دپو شدن کالا باید انجام شود

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه در حاشیه سفر به استان هرمزگان مورخ ۱۳ اسفندماه سالجاری، از انبارهای اموال تملیکی این استان نیز بازدید به عمل آورد.

به گزارش رویداد خبر به نقل از روابط عمومی سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی، در جریان این بازدید، سید عبدالمجید اجتهادی رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان اموال تملیکی، عباس پوریانی و قاسم رسولی فاضل اعضای هیات عالی نظارت و مهدی فتحی مدیراموال تملیکی هرمزگان نیز حضور داشتند.

رییس قوه قضاییه طی این بازدید با اشاره به ضرورت ساماندهی انبارهای مذکور و رفع موانع موجود در ترخیص کالاهای متروکه و فرایند تعیین تکلیف کالاهای تحت تملک، اظهار کرد: برای تسریع در تعیین تکلیف اموال و مرتفع‌سازی مشکلات باید از ظرفیت‌های موجود استفاده کرد، اگر خلاء قانونی وجود دارد باید از مجلس تقاضا شود اقدامات لازم را انجام دهد، اگر در بخش اجرایی موانع وجود دارد که به نظر می‌رسد عمده مشکلات مربوط به این قسمت است باید به سرعت در مرتفع کردن آن تلاش شود.

وی افزود: همکاری همه‌جانبه بین‌دستگاهی مرتبط با تعیین تکلیف کالاهای ذخیره شده در انبارهای اموال تملیکی ضروری است و هم‌افزایی بین آنها باید افزایش یابد؛ همه ما باید در برابر مردم و اموال آنها پاسخگو باشیم.

وی با تاکید بر رسیدگی به وضعیت کالاها قبل از ورود به انبارهای اموال تملیکی عنوان کرد: بخش مهمی از اقدامات می‌بایست در گمرکات و پیش از دپو شدن صورت بگیرد تا سازمان اموال تملیکی متحمل هزینه‌های هنگفت جهت نگهداری یا امحاء نشود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در رابطه با کالاهای فاسد شده تصریح کرد: صاحبان این کالاها باید بازخواست شوند و در صورت اثبات قصور، هزینه امحاء از آنها گرفته شود.

در پایان این بازدید، رییس دستگاه قضا ضمن ابراز رضایت از وضعیت ساماندهی انبارها و نحوه نگهداری اموال در آن، خواستار ادامه روند فعلی و پیشبرد گام دوم ساماندهی شد.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=40873

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.