• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

چالش‏‏‌ها و راهکارها در راستای شعار سال ۱۴۰۴؛ «سرمایه‏‏‌گذاری برای تولید» موفقیت‌های بانک صادرات ایران در مسیر بازگشت به جایگاه شایسته خود سرعت گرفته است پست بانک ایران سهمیه تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه، خرید و ساخت مسکن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۴ را به شعب بانک در سراسر کشور ابلاغ کرد قدردانی مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از بانک مسکن/ نقش کلیدی در پیشبرد نهضت ملی مسکن با آسیب‌شناسی و تزریق نقدینگی محدود، مشکلات صنایع قابل‌حل است سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه، گامی برای تقویت تولید و اقتصاد منطقه‌ای نشست سرپرست بیمه آسیا و شبکه فروش لزوم ارتقای سطح خدمت‌رسانی با بهره‌گیری حداکثری از بسترهای هوشمند رشد ۵۱ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه سرمد در سال ۱۴۰۳ بیمه مرکزی در جمع دستگاه‌های دارای عملکرد مطلوب بهره‌وری قرار گرفت رئیس هیئت‌مدیره بانک سینا از شرکت خودرو سازی آرتابان دیزل بازدید کرد

4

آموزش و تربیت نیروی انسانی مهم‌ترین عامل پیشرفت است

  • کد خبر : 41219
  • 17 اسفند 1400 - 17:13
آموزش و تربیت نیروی انسانی مهم‌ترین عامل پیشرفت است

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با تاکید بر آموزش و تربیت نیروی انسانی در کشور، اعلام کرد: با توجه به سرعت گسترش علم در دنیا، تغییر پرورش و آموزش نیروی انسانی در کشور باید در برنامه‌ها مدنظر باشد.

به گزارش رویداد خبر به نقل از مس پرس، دکتر اردشیر سعدمحمدی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در پنل تخصصی  بررسی استراتژی کلان کشور در معادن و صنایع معدنی در چهارمین همایش و نمایشگاه چشم انداز صنایع فلزات غیر آهنی ایران و فناوری‌های وابسته با نگاه به تولید و بازار افزود: دومین نکته برنامه‌ریزی است که باید همسو با اقتصاد بین المللی تغییر کند.

وی ادامه داد: سومین نکته ساختار مناسب است که در بخش صنایع معدنی نیازمند ساختار جدیدی هستیم، چرا که هوشمند سازی در این بخش انجام نشده  است.

سعدمحمدی گفت:  تامین مالی و اجرای ساختارمند برنامه‌ها با توجه منابع مالی از دیگر نکاتی است که باید به آن توجه شود.
وی افزود: چگونگی بهره‌برداری از منابع مالی باید مشخص شود و همچنین استفاده از ابزار‌ها و تجهیزات نوین تحقیقاتی نیز باید مورد استفاده فرار گیرد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران گفت:  بنابراین باید نرم‌افزار‌های روز دنیا برای تغییر طراحی مورد استفاده قرار گیرد تا در آینده امکان رقابت فراهم شود.

وی اظهار داشت: اگر در برنامه‌ها تغییری نداشته باشیم درآمد ثابت اما هزینه ها در حال افزایش خواهد بود و سود دچار تنش خواهد شد که نیازمند برنامه مناسب است.

سعد محمدی با اشاره به نیاز، تغییر سیلابس‌های دانشگاهی در کشور در بخش صنایع و معادن، گفت: تغییر و بازنگری  در آموزش رشته های معدنی و به روزشدن در دانشگاه ها باید در دستور کار قرار گیرد تا در آینده حرفی برای گفتن در این حوزه داشته باشیم.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=41219

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.