• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

چالش‏‏‌ها و راهکارها در راستای شعار سال ۱۴۰۴؛ «سرمایه‏‏‌گذاری برای تولید» موفقیت‌های بانک صادرات ایران در مسیر بازگشت به جایگاه شایسته خود سرعت گرفته است پست بانک ایران سهمیه تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه، خرید و ساخت مسکن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۴ را به شعب بانک در سراسر کشور ابلاغ کرد قدردانی مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از بانک مسکن/ نقش کلیدی در پیشبرد نهضت ملی مسکن با آسیب‌شناسی و تزریق نقدینگی محدود، مشکلات صنایع قابل‌حل است سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه، گامی برای تقویت تولید و اقتصاد منطقه‌ای نشست سرپرست بیمه آسیا و شبکه فروش لزوم ارتقای سطح خدمت‌رسانی با بهره‌گیری حداکثری از بسترهای هوشمند رشد ۵۱ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه سرمد در سال ۱۴۰۳ بیمه مرکزی در جمع دستگاه‌های دارای عملکرد مطلوب بهره‌وری قرار گرفت رئیس هیئت‌مدیره بانک سینا از شرکت خودرو سازی آرتابان دیزل بازدید کرد

1

آمادگی بازار سرمایه برای تأمین مالی شرکت‌های فولادی، پالایشگاهی و سیمان

  • کد خبر : 100825
  • 07 بهمن 1403 - 17:39
آمادگی بازار سرمایه برای تأمین مالی شرکت‌های فولادی، پالایشگاهی و سیمان

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در بازدید از سه شرکت صبا فولاد خلیج فارس، پالایش نفت بندرعباس و سیمان هرمزگان بر آمادگی بازار سرمایه برای تأمین مالی شرکت‌های فولادی، پالایشگاهی و سیمان تاکید کرد.

به گزارش رویداد خبر به نقل از ایسنا، طبق اعلام سازمان بورس واوراق بهادار، حجت اله صیدی – رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در بازدید از سه شرکت بورسی فولادی، سیمانی و پالایشی گفت: بازار سرمایه برای تأمین مالی شرکت‌های فولادی، پالایشگاهی و سیمان آمادگی دارد و به ازای هر یک میلیون تن ظرفیت تولید فولاد و با توجه به ارزش جایگزینی، یک شرکت فولادی می‌تواند ارزش بازار به مراتب بالاتری داشته باشد که چندین برابر قیمت‌های فعلی است.

وی افزود: صنایعی مانند سیمان و فولاد به دلیل ظرفیت‌های کشور در بخش انرژی فسیلی، دارای مزیت رقابتی بالقوه‌ای هستند. این مزیت‌ها نباید با قطعی برق، گاز و نظایر آن، مورد تهدید قرار بگیرد. در دنیا صنایع کنار دریا همیشه مزیت دارند، چون از پتانسیل صادراتی برخوردارند. صادرات سیمان هم با کشتی صرفه دارد. تقاضای کشورهای حاشیه خلیج فارس و کشورهای اطراف به‌گونه‌ای است که اگر همه سیمان تولیدی کارخانه‌های نزدیک دریا را صادر کنیم، باز هم همه تقاضای آن‌ها پوشش داده نمی‌شود. برای مصرف داخل می‌توانیم از تولید سایر کارخانه‌های مرکز کشور استفاده کنیم. همه مسئولان کشور و استان‌های ساحلی کمک کنند تا محدودیت‌های صادراتی برای تولیدکننده‌های سیمان ایجاد نشود.

صیدی اظهار کرد: بورس کالا نیز می‌تواند امکان قیمت‌گذاری و عرضه سیمان به صورت دلاری را فراهم کند، اما مشروط به شناخت خریدار و با نیت صادرات است و با تقویت بنیه صادراتی، ارزش بازاری سهام شرکت‌های سیمانی باید بیش از این باشد.

وی خاطرنشان کرد: نحوه قیمت‌گذاری خوراک و عیناً محصول پالایشگاه‌ها از یک طرف و از طرفی فشار به پالایشگاه‌ها برای به هم زدن ترکیب محصولات که موجب می‌شود گاهی وزن محصولات دارای حاشیه‌ سود کم یا حتی زیان، بالاتر از سایر محصولاتی باشد که به مراتب اقتصادی‌تر هستند، از چالش‌های مهم پالایشگاه‌ها است.

وی ادامه داد:البته می‌دانیم که این‌موضوع به خاطر نیاز مردم و محدودیت‌های بین‌المللی است ولی در هر صورت دخالت در کار پالایشگاه‌های مهم نتیجه‌ خوبی ندارد، ضمن این‌که طلب‌های این شرکت‌ها هم گاهی به موقع تسویه نمی‌شود و با توجه به نگاه حمایتی سازمان بورس و اوراق بهادار از شرکت‌های بورسی و حفظ حقوق سهامداران، این سازمان در پیگیری مطالبات پالایشگاه‌ها از دولت همراهی لازم را دارد.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=100825

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.