• امروز : چهارشنبه - ۱۷ بهمن - ۱۴۰۳

اخبار ویژه

حضور بیمه تعاون در نمایشگاه ایران کمیکال؛ ارائه راهکارهای بیمه‌ای برای صنایع شیمیایی/ تاکید علیپور یزدی برای تکریم مقام مشتری  فهرست ده استان برتر در فروش ده ماهه بیمه آسیا در سال ۱۴۰۳ گزارش تحلیلی آمار عملکرد ۱۰ ماهه بازار بیمه کشور افزایش مقیاس ترازنامه از مهمترین راهبردهای بانک سینا است مدیر حوزه مدیریت بانک دی منصوب شد فجر ملی/ حمایت بانک ملی ایران از جشنواره فیلم فجر اثرات فرهنگی مثبتی خواهد داشت با هدف حمایت از اشتغال و تولید و انجام مسئولیت‌های اجتماعی؛ پست بانک ایران در دولت چهاردهم ۲۵٫۷۷۸ میلیارد ریال تسهیلات اعطا کرده است فراهم شدن امکان وکالتی نمودن حساب‌های بانک پاسارگاد برای ثبت نام در چهارمین مرحله از «طرح پیش‌فروش و فوق‌العاده شرکت ایران خودرو» در سال جاری به صورت غیرحضوری با شروع مرحله جدید ثبت نام خودروهای وارداتی ایران خودرو؛ مشتریان پست بانک ایران می‌توانند حساب خود را وکالتی کنند آغاز فرایند وکالتی‌کردن حساب‌ها برای خرید از محصولات ایران‌خودرو، در موسسه اعتباری ملل تعریف حساب وکالتی ویژه ثبت‌ نام محصولات ایران خودرو

1

سازمان مالیاتی سال ۹۹ را سال کرونا بداند/ صنوف ضعیف شده‌اند

  • کد خبر : 3610
  • 14 آذر 1399 - 14:24
سازمان مالیاتی سال ۹۹ را سال کرونا بداند/ صنوف ضعیف شده‌اند

نائب رئیس اتاق اصناف ایران با بیان اینکه کسب و کارها به شدت ضعیف شده‌اند، گفت: صنوف از اسفند سال گذشته درگیر کرونا هستند و لازم است سازمان امور مالیاتی، عملکرد امسال را کرونایی در نظر بگیرد.

جلال‌الدین محمدشکریه در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: محدودیت‌های کرونا در مناطق قرمز کشور دوباره لحاظ خواهد شد که در این صورت تعطیلی صنوف بیشتر از دو هفته طول می‌کشد؛ ضمن اینکه این تعطیلات برای صنوف تبعات هم دارد از این رو نظام مالیاتی کشور باید برای حمایت از صنوف تدبیری بیاندیشد.
نایب رئیس اتاق اصناف ایران افزود: هنوز مطلب خاصی برای حمایت مالیاتی از صنوف اعلام نشده و لازم است از سوی دولت به سازمان امور مالیاتی تاکید شود که این ایام را در محاسبات مالیات لحاظ کنند، به ویژه عملکرد سال ۹۹ را در نظر بگیرند.
شکریه تاکید کرد: سال گذشته فقط اسفند ماه درگیر بودیم اما کل سال ۹۹ را درگیر هستیم، از این رو لازم است سازمان امور مالیاتی کل سال را کرونایی ببیند زیرا علاوه بر تعطیلی‌ها، قدرت خرید کاهش یافته و کسب و کارها ضعیف شده است.
وی ادامه داد: همچنین تعهداتی که صنوف سال گذشته داشتند به امسال منتقل شده است؛ چک‌ها به امسال منتقل شد و برخی از محصولات تولیدی به توزیع نرسید؛ به عنوان مثال بازار پوشاک، خشکبار، طلا و قنادی از اواخر سال گذشته نتوانستند به درستی کار کنند و بسیاری از کالاها روی دست فروشنده ماند؛ تبعات اقتصادی این موضوع همچنان ادامه دارد.
شکریه گفت: ۳ میلیون واحد صنفی در کشور داریم که برخی از صنوف به صورت کامل آسیب دیدند، صنوف دیگر هم نتوانستند به صورت صد درصدی کار کنند.
تسهیلات با سود تک‌رقمی پرداخت شود
وی در مورد پرداخت تسهیلات به صنوف، اظهار داشت: اگر قرار بر پرداخت تسهیلات باشد باید این وام با سودهای تک‌رقمی ارائه شود تا صنوف انگیزه لازم برای دریافت این تسهیلات را داشته باشند.
شکریه گفت: تسهیلات قبلی که به صنوف پرداخت شد با نرخ سود ۱۲ و ۱۶ درصد بود که اصناف استقبال چندانی از آن نکردند به گونه‌ای که فقط ۱۷ درصد از صنوف ثبت‌نام و ۶ درصد تسهیلات را دریافت کردند. سود تسهیلات باید کم باشد تا صنوف در این اوضاع توان بازپرداخت را داشته باشند.
نایب رئیس اتاق اصناف ایران افزود: نکته دیگر اینکه برای بازپرداخت هم باید یک دوره تنفس ۳ تا ۴ ماهه در نظر بگیرند تا صنوف توان خود را بازیابند.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=3610

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.