• امروز : دوشنبه - ۳۱ اردیبهشت - ۱۴۰۳

اخبار ویژه

تجلیل از واحدهای برتر ستادی، استانی و شعب بانک توسعه تعاون سقف وام بانک‌ قرض‌الحسنه مهر ایران به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش یافت حضور شرکت‌های گروه مالی گردشگری در دومین رویداد جامع معدن و صنایع معدنی تأمین مالی ۳۶۱ هزار واحد نهضت ملی مسکن به ارزش بیش از ۱۶۵ همت فراهم شدن امکان وکالتی نمودن حساب‌های بانک پاسارگاد برای ثبت نام در «طرح عرضه خودروهای برقی وارداتی از طریق سامانه یکپارچه عرضه خودروهای برقی وارداتی» فرصتها و چالشهای ابزار مشتقه اسلامی توسعه سواد دیجیتال و هوش مصنوعی در سازمان‌های بیمه امکان ثبت‌نام خودروهای برقی وارداتی با حساب وکالتی بانک کارآفرین در سال گذشته مبلغ ۴۶۵ میلیون یورو از مطالبات ارزی و ۶۱۸ هزار میلیارد ریال از مطالبات ریالی این بانک وصول و به چرخه تسهیلات دهی بازگشت/ وصول مطالبات یک فرآیند مستمر و ضروری برای تداوم فعالیت های مؤثر شبکه بانکی است بازدید وزیر امور اقتصادی و دارایی از طرح شرکت ساوانا که توسط بانک صنعت و معدن تامین مالی شده است شورای سیاست گذاری اطلاع رسانی صنعت بیمه راه اندازی خواهد شد

1

اختیار بررسی لایحه تجارت به کمیسیون اقتصادی واگذار می‌شود؟

  • کد خبر : 8656
  • 15 بهمن 1399 - 12:13
اختیار بررسی لایحه تجارت به کمیسیون اقتصادی واگذار می‌شود؟

لایحه تجارت در حالی در ادوار مختلف مجلس در کمیسیون حقوقی مورد بررسی قرار گرفته که دارای ابعاد اقتصادی است و برخی نمایندگان مجلس خواستار ارجاع لایحه به کمیسیون اقتصادی هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، لایحه تجارت در اوایل دهه ۸۰ به مجلس ارائه شد و بنا شد مفاد آن در کمیسیون اقتصادی به عنوان کمیسیون اصلی، بررسی شود اما این اقدام صورت نگرفت و چند سال بعد در اوایل دهه ۹۰ لایحه تجارت به کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس ارسال و در آن جا به تصویب رسید.

تصویب لایحه در کمیسیون حقوقی مجلس توسط شورای نگهبان مغایر با قانون اساسی شناخته شد و به مجلس عودت داده شد. در نتیجه لایحه تجارت در مجلس مسکوت ماند تا در نهایت در مرداد ۹۸ دوباره در دستور کار مجلس قرار گرفت اما باز هم به بررسی در کمیسیون حقوقی اکتفا شد و امکان بررسی این لایحه در کمیسیون اقتصادی مجلس فراهم نشد.

محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در این زمینه گفت: «لایحه تجارت سابقه چندین دوره‌ای در مجلس دارد. این لایحه شاید در پنج دوره مجلس مورد بررسی قرار گرفته است و کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس محور بررسی لایحه تجارت در ادوار گذشته مجلس بوده است».

وی افزود: «کمیسیون اقتصادی مجلس این آمادگی را دارد که ماده‌های احکام اقتصادی لایحه مذکور را مورد بررسی قرار دهد. پیشنهاد ما این است که حتماً کمیسیون ویژه و مشترکی برای بررسی لایحه تجارت در مجلس تشکیل شود».

اظهارات پورابراهیمی در حالی مطرح می‌شود که هم اکنون کمیسیون حقوقی در حال بررسی باقی مفاد لایحه تجارت است و هیچ اقدامی نیز برای تشکیل کمیسیون مشترک انجام نداده است. با این وجود انتظار می‌رود که کمیسیون حقوقی در کنار دیگر نمایندگان مجلس اقدامات لازم را برای تشکیل کمیسیون مشترک بررسی جامع لایحه تجارت انجام دهد.

 

لینک کوتاه : https://rooydadkhabar.ir/?p=8656

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.