• امروز : یکشنبه - ۳۰ اردیبهشت - ۱۴۰۳

اخبار ویژه

سقف وام بانک‌ قرض‌الحسنه مهر ایران به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش یافت حضور شرکت‌های گروه مالی گردشگری در دومین رویداد جامع معدن و صنایع معدنی تأمین مالی ۳۶۱ هزار واحد نهضت ملی مسکن به ارزش بیش از ۱۶۵ همت فراهم شدن امکان وکالتی نمودن حساب‌های بانک پاسارگاد برای ثبت نام در «طرح عرضه خودروهای برقی وارداتی از طریق سامانه یکپارچه عرضه خودروهای برقی وارداتی» فرصتها و چالشهای ابزار مشتقه اسلامی توسعه سواد دیجیتال و هوش مصنوعی در سازمان‌های بیمه امکان ثبت‌نام خودروهای برقی وارداتی با حساب وکالتی بانک کارآفرین در سال گذشته مبلغ ۴۶۵ میلیون یورو از مطالبات ارزی و ۶۱۸ هزار میلیارد ریال از مطالبات ریالی این بانک وصول و به چرخه تسهیلات دهی بازگشت/ وصول مطالبات یک فرآیند مستمر و ضروری برای تداوم فعالیت های مؤثر شبکه بانکی است بازدید وزیر امور اقتصادی و دارایی از طرح شرکت ساوانا که توسط بانک صنعت و معدن تامین مالی شده است شورای سیاست گذاری اطلاع رسانی صنعت بیمه راه اندازی خواهد شد با هدف تقویت هویت‌سازمانی صورت گرفت؛ رونمایی از کارت نقدی جدید بانک آینده

1

ارائه ۱۳ ابرپروژه پیشران از سوی وزارت صمت در روزهای آینده

  • کد خبر : 77349
  • 27 شهریور 1402 - 16:43
ارائه ۱۳ ابرپروژه پیشران از سوی وزارت صمت در روزهای آینده

وزیر صمت از ارائه فهرست ۱۳ ابر پروژه پیشران از سوی وزارت صمت طی روزهای آینده خبر داد و اعلام کرد شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند در این ابر پروژه‌ها به‌صورت انفرادی و یا همکاری تیمی فعالیت کنند.

 به گزارش رویداد خبر به نقل از وزارت صمت، «عباس علی‌آبادی» وزیر صنعت، معدن و تجارت، در نشست با اعضای انجمن ملی شرکت‌های دانش‌بنیان، ضمن بیان مطلب فوق گفت: مقصودمان خلق و نوآوری است زیرا از مسیر علم و دانش می‌توان به دستاوردهای بزرگ دست یافت.

وی بر حمایت کامل از شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید کرد و افزود: هیچگونه بن‌بستی در مسیر وجود ندارد و در صورت رسیدن به درب‌های بسته، باید راه جدیدی را پیدا کرد.

وزیر صمت با تاکید بر اینکه قیمت ارز باید واقعی باشد، خاطرنشان کرد: باید راه را برای شرکت‌های دانش‌بنیان‌ها باز کنیم ولی راه‌ دانش‌بنیان بودن را؛ یعنی از شرکت‌های دانش‌بنیانی که راه جدیدی را پیدا کرده و برای مساله‌ای که هیچکس نمی‌تواند آن را حل کند، راه‌حل مناسبی پیدا کنند، حمایت کرد.

وی از ارائه فهرست ۱۳ ابر پروژه پیشران از سوی وزارت صمت طی روزهای آینده خبر داد و اعلام کرد شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند در این ابر پروژه‌ها به‌صورت انفرادی و یا همکاری تیمی فعالیت کنند.

علی‌آبادی با بیان اینکه ارزش افزوده در دانش است، گفت: با تغییر و ایجاد ارزش افزوده در مواد اولیه می‌توان آن‌ها را ارزش مالی بیشتری به بازارهای داخلی و بین‌المللی عرضه کرد.

در بخش دیگری از این نشست «علی بابایی» مدیرکل دفتر فن‌آوری و نوآوری وزارت صمت، با اشاره به اهمیت تشکیل تشکل برای شرکت‌های بزرگ های‌تک گفت: طبق اساسنامه تشکیل انجمن ملی شرکت‌های دانش‌بنیان، شرکت‌هایی که ۴ ویژگی جدی (صددرصد خصوصی باشند، دارای پروانه بهره‌برداری از وزارت صمت باشند، دانش‌بنیان تولیدی نوع یک بوده و در نهایت حد فروش سالیانه مشخص داشته باشند) را دارا باشند، می‌توانستند وارد این انجمن شوند.

وی با بیان اینکه کمتر از ۷۰ شرکت چنین شرایطی داشتند و در نهایت ۳۱ شرکت عضو این انجمن شدند، در ادامه سه هدف اصلی تشکیل این انجمن را برای حاضران در این نشست مطرح کرد.

گفتنی است، در این نشست که «سیدمحمدموسوی» معاون صنایع ماشین‌آلات و تجهیزات، «علی بابایی» مدیرکل دفتر فن‌آوری و نوآوری، «عبدالناصر آزادبخت» مدیرکل دفتر صنایع تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی وزارت صمت هم حضور داشتند، اعضای انجمن ملی شرکت‌های دانش‌بنیان هم مشکلات و دغدغه‌های خود را در حوزه تولید و صادرات محصولات در این حوزه را مطرح کردند.

در نهایت وزیر صمت از آنها خواست تا مسائل مطرح شده در این نشست را به‌صورت مکتوب ارائه کنند تا برای بررسی و رفع آنها اقدامات عملی‌تری صورت گیرد.

لینک کوتاه : https://rooydadkhabar.ir/?p=77349

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.