• امروز : یکشنبه - ۴ آذر - ۱۴۰۳
4

جلسه برخط رئیس پژوهشکده بیمه با رییس و معاونین انجمن بیمه عمومی اندونزی

  • کد خبر : 75093
  • 20 مرداد 1402 - 12:35
جلسه برخط رئیس پژوهشکده بیمه با رییس و معاونین انجمن بیمه عمومی اندونزی

دکتر محمدمهدی عسگری رئیس پژوهشکده بیمه طی جلسه برخط با رئیس و معاونین انجمن بیمه عمومی اندونزی دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش رویداد خبر به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل پژوهشکده بیمه، در این نشست که روز دوشنبه ‌۱۶ مرداد ۱۴۰۲ با حضوردکتر محمدمهدی عسگری رئیس پژوهشکده بیمه، دکتر محمد آریامنش معاون پژوهشی و دکتر مهدی ریاحی فر رئیس اداره آموزش و پژوهش پژوهشکده بیمه، دکتر فرزان خامسیان مدیر گروه پژوهشی عمومی بیمه پژوهشکده بیمه، دکتر شاهین طیار رئیس دفتر حوزه ریاست پژوهشکده بیمه، برن دویانتو[۱] رئیس انجمن بیمه عمومی اندونزی[۲] (AAUI، اریکسون منگونسانگ [۳] معاون رئیس انجمن بیمه عمومی اندونزی در حوزه ارتباطات بین‌الملل و مدیر فنی شرکت بیمه بین‌المللی اتیکا اندونزی و هِدی پریتاسا[۴] معاون رئیس انجمن بیمه عمومی اندونزی در حوزه عضویت‌ها و همکار‌هایی نهادی و مدیر فنی شرکت بیمه اتکائی مایپارک به صورت برخط برگزار شد، دکتر عسگری با معرفی ارکان و ساختار پژوهشکده بیمه به تشریح فعالیت‌های گروه‌های پژوهشی پژوهشکده بیمه پرداخت و ضمن ارائه تصویر کلی از صنعت بیمه ایران، آمادگی پژوهشکده بیمه برای همکاری مشترک با انجمن بیمه عمومی اندونزی را اعلام کرد.

رئیس پژوهشکده بیمه با اشاره به راه‌اندازی کارگروه مدیریت ریسک پژوهشکده بیمه و تاسیس آزمایشگاه ریسک در آینده نزدیک، خواستار ارائه خدمات آموزشی توسط انجمن بیمه عمومی اندونزی به صنعت بیمه ایران و انتقال تجربیات این مرکز در زمینه‌های مختلف شد.

دکتر عسگری با اشاره به سابقه ۲۵ ساله کشور اندونزی در حوزه تکافل، از آغاز ارائه محصولات تکافلی برای نخستین بار در صنعت بیمه ایران و تاسیس اولین شرکت تکافل در آینده نزدیک خبر داد و خواستار بهره‌مندی از تجربیات انجمن بیمه عمومی اندونزی در زمینه تکافل شد.

رئیس پژوهشکده بیمه همچنین با ارائه جزئیاتی از دیدار اخیر مدیران صنعت بیمه با رئیس جمهور ایران و تاکید ایشان بر گسترش ارتباطات بین‌المللی، به سفر اخیر رئیس جمهور به اندونزی و اهمیت گسترش ارتباطات مشترک اشاره کرد.

در ادامه، برن دویانتو رئیس انجمن بیمه عمومی اندونزی نیز با اشاره به چشم‌انداز صنعت بیمه اندونزی تا سال ۲۰۲۵ و امکان  حضور گسترده‌تر این کشور در بازار آزاد جهانی و منطقه‌ای تصریح کرد، با توجه به نیاز کشور اندونزی به متخصصین حوزه بیمه، همراهی نهادهای توانمند در این حوزه و همکاری با مراکزی مانند پژوهشکده بیمه که می‌توانند به صنعت بیمه اندونزی کمک کنند مورد استقبال انجمن بیمه عمومی اندونزی خواهد بود. وی با استقبال از همکاری مشترک میان دو مجموعه افزود در حال حاضر خدمات آموزشی مورد نیاز انجمن از کشور مالزی دریافت می‌شود و با توجه به محدود بودن مؤسسات و انجمن‌های تخصصی و نیاز به صدور گواهینامه‌های خاص توسط این نوع انجمن‌ها در کشور اندونزی، ارائه کمک‌های آموزشی و پژوهشی از پژوهشکده بیمه در این زمینه درخواست می‌گردد.

 اریکسون منگونسانگ، معاون رئیس انجمن بیمه عمومی اندونزی در حوزه ارتباطات بین‌الملل نیز، ضمن استقبال از آغاز همکاری مشترک با پژوهشکده بیمه، به ارتباط نزدیک انجمن بیمه عمومی اندونزی با کشورهایی همچون ژاپن، چین و کره اشاره کرد و افزود بخش بیمه اندونزی در حال بررسی در خصوص اجرای استانداردهای بین‌المللی گزارش‌گری مالی (IFRS) است که می‌تواند نقطه همکاری مشترک میان دو مجموعه باشد.

پس از آن هِدی پریتاسا معاون رئیس انجمن بیمه عمومی اندونزی در حوزه عضویت‌ها و همکار‌هایی نهادی ضمن ابزار علاقمندی برای همکاری با پژوهشکده بیمه، به ضرورت کشف توانمندی‌های دو مجموعه و شناسایی زمینه‌های همکاری آموزشی و پژوهشی طرفین در حوزه‌هایی نظیر بلایای طبیعی تاکید کرد.

هدی پریتاسا، آموزش، پژوهش، برگزاری وبینار و کارگاه و همکاری در حوزه‌های تخصصی را از جمله حوزه‌های همکاری مشترک دو مجموعه عنوان کرد و افزود، تکافل در کشور اندونزی، انجمنی مستقل و مختص خود را دارد که انجمن بیمه عمومی اندونزی می‌تواند برقراری ارتباطات میان پژوهشکده بیمه و این مرکز را تسهیل نماید. وی با اشاره به برگزاری بیست و هفتمین گردهمایی اندونزی[۵] در اکتبر سال جاری میلادی و با حضور بسیاری از کشورهای جهان، مشارکت پژوهشکده را در این رویداد زمینه‌ساز آشنایی و توسعه ارتباطات با فعالان صنعت بیمه جهان دانست.  معاون رئیس انجمن بیمه عمومی اندونزی در حوزه عضویت‌ها و همکار‌هایی نهادی همچنین به تشریح صندوق زلزله در اندونزی پرداخت و گفت این صندوق توسط شرکت‌های بیمه تأمین مالی می‌گردد و برخی کشورها همچون فیلیپین نیز از آن استفاده کرده‌اند.

در بخش پایانی این نشست، رئیس پژوهشکده بیمه از معاونین و مدیران ارشد انجمن بیمه عمومی اندونزی جهت حضور در همایش بیمه و توسعه ۱۴۰۲ که با مشارکت علمی ۱۳ دانشگاه و موسسه بین‌المللی فعال در حوزه بیمه، تکافل و مالی اسلامی از کشورهای مختلف، در آذر ماه سال جاری برگزار خواهد شد، دعوت به عمل آورد.

دکتر عسگری ضمن برشمردن زمینه‌های متعدد همکاری مشترک پژوهشکده بیمه و انجمن بیمه عمومی اندونزی، تمایل پژوهشکده بیمه برای آغاز همکاری با انجمن تکافل این کشور به واسطه انجمن بیمه عمومی را اعلام کرد . وی خواستار همکاری مشترک در حوزه نشر آثار علمی و انتشار مقالات تخصصی در نشریات معتبر دو نهاد شد و ابراز امیدواری کرد با حضور نمایندگان پژوهشکده بیمه در کشور اندونزی در آینده نزدیک، تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان دو مجموعه منعقد گردد.

شایان ذکر است، انجمن بیمه عمومی اندونزی (AAUI) توسط شورای بیمه اندونزی (DAI) در ژانویه سال ۲۰۰۲ میلادی تأسیس شد. این انجمن هم‌اکنون ۸۲ عضو از میان شرکت‌های بیمه عمومی و شرکت‌های بیمه اتکائی دارد که در ۳۲ شعبه در سرتاسر کشور اندونزی مشغول به خدمت‌رسانی هستند. تمامی فعالیت‌های این انجمن، ماهیت غیرانتفاعی داشته و با مقررات و قوانین منطبق است.

از وظایف اصلی این انجمن می‌توان به تدوین استانداردهای عملیاتی و قوانین اخلاقی برای بازاریابی محصولات بیمه به منظور داشتن بازار رقابتی منصفانه، تدوین پروفایل ریسک، بهبود ظرفیت ملی نگهداری بیمه، هماهنگی جهت رسیدگی به برخی ریسک‌های خاص، آموزش و پژوهش، صدور گواهی نمایندگان بیمه عمومی، تقویت و حفظ هماهنگی بین اعضا، افزایش آگاهی اعضا برای انطباق با قوانین، تحقق رفتار حرفه‌ای به عنوان حس مسئولیت اعضا نسبت به جامعه، نیابت اعضا در نشست‌های مختلف در میان نهادهای داخلی و خارجی، ایجاد فضای کسب و کار سلامت و شفاف، ایجاد فرصت‌های تجاری و راهبری اعضا برای تقویت همکاری‌های ملی و بین‌المللی اشاره کرد.

لینک کوتاه : https://rooydadkhabar.ir/?p=75093

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.