• امروز : جمعه - ۲۹ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

چالش‏‏‌ها و راهکارها در راستای شعار سال ۱۴۰۴؛ «سرمایه‏‏‌گذاری برای تولید» موفقیت‌های بانک صادرات ایران در مسیر بازگشت به جایگاه شایسته خود سرعت گرفته است پست بانک ایران سهمیه تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه، خرید و ساخت مسکن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۴ را به شعب بانک در سراسر کشور ابلاغ کرد قدردانی مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از بانک مسکن/ نقش کلیدی در پیشبرد نهضت ملی مسکن با آسیب‌شناسی و تزریق نقدینگی محدود، مشکلات صنایع قابل‌حل است سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه، گامی برای تقویت تولید و اقتصاد منطقه‌ای نشست سرپرست بیمه آسیا و شبکه فروش لزوم ارتقای سطح خدمت‌رسانی با بهره‌گیری حداکثری از بسترهای هوشمند رشد ۵۱ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه سرمد در سال ۱۴۰۳ بیمه مرکزی در جمع دستگاه‌های دارای عملکرد مطلوب بهره‌وری قرار گرفت رئیس هیئت‌مدیره بانک سینا از شرکت خودرو سازی آرتابان دیزل بازدید کرد

1

پرداخت۱۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به کسب‌وکارهای خرد و مشاغل خانگی

  • کد خبر : 72078
  • 04 تیر 1402 - 8:59
پرداخت۱۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به کسب‌وکارهای خرد و مشاغل خانگی

کورش پرویزیان رئیس شورای عالی کانون بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی با اشاره به تفاهم‌نامه‌های انجام‌شده بانک‌ها با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت : طی سال‌های گذشته حدود ۱۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به کسب‌وکارهای خرد و مشاغل خانگی در سراسر کشور تخصیص‌یافته است.

رئیس شورای عالی کانون بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی در برنامه میز اقتصاد شبکه خبر روز جمعه ۲ تیرماه با موضوع ” توسعه اشتغال با تکیه‌بر دانش‌بنیان‌ها در ستاد اجرایی فرمان امام (ره) ” در خصوص حمایت‌ از حوزه اشتغال و تفاهم‌نامه‌های منعقدشده ۸ بانک و صندوق‌ با ستاد اجرایی فرمان امام (ره) ،توضیح داد: بانک‌های دولتی، بانک‌های اصل ۴۴، بانک‌های خصوصی و بانک‌های قرض‌الحسنه همکاری خوبی را با بنیاد برکت و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام از چند سال گذشته آغاز کرده‌اند که طول دوره این همکاری‌ها به حدود ۵ سال می‌رسد.
پرویزیان بابیان اینکه طی سال‌های گذشته با تفاهم‌نامه‌های انجام‌شده بانک‌ها با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) حدود ۱۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به کسب‌وکارهای خرد و مشاغل خانگی در سراسر کشور تخصیص‌یافته است، تصریح کرد: انشالله هم تعداد بانک‌هایی که برای این کار آمادگی دارند اضافه خواهد شد و هم مبالغی که به بحث اشتغال خرد تخصیص پیدا می‌کند، طبق تبصره ۱۶ و تبصره ۱۸ بودجه سال ۱۴۰۲ افزایش پیدا خواهد کرد.
وی در خصوص میزان افزایش این مبالغ ادامه داد:« رقم تخصیص‌یافته به حوزه کسب‌وکارهای خردی که در بودجه ۱۴۰۲ پیش‌بینی‌شده، به حدود ۳۱۰ هزار میلیارد ریال می‌رسد که البته در سرفصل‌های مختلف مانند ازدواج، فرزند آوری، مسکن، ضروری، ویژه درمان،کسب‌وکارهای خرد مربوط به کمیته امداد، بنیاد برکت و سازمان بهزیستی در نظر گرفته‌شده است .
پرویزیان در خصوص امتیاز ویژه‌ برای دانش‌بنیان‌ها گفت: تقریباً بانک‌ها از چند سال پیش در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌ها پیش‌قدم شدند و در همین راستا دفاتر ویژه‌ای را راه‌اندازی کردند. بانک‌ها اکوسیستم فناوری دانش‌بنیان، فناوری‌های بزرگ و همچنین خطوط اعتباری ویژه‌ای را از محل منابع خود، منابع صندوق توسعه ملی و از محل مشارکت با صندوق نوآوری و شکوفایی برای این کار تخصیص دادند.صدور۲۱۰۰ میلیارد تومان ضمانت‌نامه‌ توسط بانک پارسیان برای دانش‌بنیان‌ها
مدیرعامل بانک پارسیان با اشاره به اقدامات این بانک در حوزه دانش‌بنیان،گفت : می‌توان به جرات ادعا نمود که بانک پارسیان جامع‌ترین و کامل‌ترین محصولات و خدمات در حوزه دانش‌بنیان کشور را دارد. سال گذشته برای حمایت از دانش‌بنیان‌ها قریب یک‌همت پیش‌بینی کرده بودیم که این رقم به ۱۴۰۰ میلیارد تومان افزایش‌یافته است . همچنین ۲۱۰۰ میلیارد تومان ضمانت‌نامه‌ برای شرکت‌های دانش‌بنیان صادرشده است.
وی با اشاره به تفاهم‌نامه‌های منعقدشده بانک پارسیان با صندوق‌های مختلف پژوهش و نوآوری خاطرنشان کرد : با نهادهای حمایتی شرکت‌های دانش‌بنیان تفاهم‌نامه‌هایی منعقدشده که بتوانیم نرخ ترجیحی به مشتریان خود بدهیم تا بتوانند از ظرفیت‌های تأمین مالی ارزان‌قیمت بانک پارسیان استفاده نمایند..
پرویزیان؛ تسهیلات در قالب سرمایه در گردش و برای اجاره و خرید محل و تسهیلات برای واردات اقلام و مواد خاص یا ماشین‌آلاتی را ازجمله مواردی عنوان کرد که بانک پارسیان برای رونق و توسعه کسب‌وکار شرکت‌های دانش‌بنیان در نظر گرفته است.
رئیس کانون بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی در پایان افزود : امسال پیش‌بینی‌شده است که بانک‌ها بتوانند برای شرکت های دانش بنیان از طریق تضمین و انتشار اوراق تامین مالی انجام دهند تا بتوانند در بازار بزرگ شوند. از این مسیر بازار سرمایه نیز می‌تواند از تسهیلات منابع بانکی برخوردار شود.

لینک کوتاه : https://rooydadkhabar.ir/?p=72078

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.