به گزارش رویداد خبر به نقل از روابط عمومی بیمه البرز، عباس راد در این گردهمایی که مدیرعامل، برخی از اعضا هیات مدیره، معاونان مدیرعامل و مدیران ستادی بیمه البرز نیز حضور داشتند، افزود: کمک به تدوین قوانین و مقررات استاندارد در سطح کلان برای ایجاد رفاه جامعه و جلوگیری از تخلفات از مزایای اجرای حاکمیت داده ها است چون هم اکنون شاهدیم امکان اجرایی شدن بسیاری از قوانین وضع شده در این راستا به دلیل ساختارهای ناصحیح داده ها، فراهم نشده یا ناقص اجرا شده اند.
به گفته معاون نوآوری و برنامه ریزی بیمه البرز اجرای قانون بیمه شخص ثالث راننده محور، قانون مبارزه با پولشویی و مبارزه با قاچاق کالا و بسیاری دیگر از قوانین نیازمند اجرای حاکمیت داده است.
وی با بیان این که بیمه البرز شرکت پیشگام در استفاده از فناوری اطلاعات در صنعت بیمه کشور است و در حوزه امنیت اطلاعات و چارچوب های کیفیت خدمات و مشتری مداری بسیاری از گواهینامه های ایزو را اخذ کرده است از تدوین خط مشی حاکمیت داده در این شرکت و اجرای آن با بالاترین کیفیت در تمام سطوح مدیریت های ستادی، شعب و شبکه فروش خبر داد.
در این نشست از کتاب سند راهبردهای حاکمیت داده با حضور معاون رییس جمهور، مدیرعامل بیمه البرز و برخی دیگر از مدیران ارشد دستگاه ها رونمایی شد.
اجرای حاکمیت داده از الزامات رشد اقتصادی است
معاون نوآوری و برنامه ریزی شرکت بیمه البرز در اولین گردهمایی راهبردهای حاکمیت داده در نظام تصمیم گیری کشور که به میزبانی دانشگاه امام صادق و با حضور میثم لطیفی، معاون رییس جمهور و رییس سازمان امور اداری استخدامی و همچنین پروفسور صادقی شاهدانی رئیس دانشکده معارف و اقتصاد دانشگاه امام صادق (ع) برگزار شد، گفت: تدوین چارچوب حاکمیت داده در صنایع بزرگ به ویژه بنگاه های مالی از الزامات رشد اقتصادی کشور است که می تواند چشم انداز تحول و هوشمندسازی دستگاه ها را محقق سازد.