به گزارش رویداد خبر به نقل از روابط عمومی پژوهشکده بیمه، دکتر سیدمحمد کریمی دبیر کل سندیکای بیمهگران ایران صبح روز گذشته چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ با حضور در محل پژوهشکده بیمه با دکتر محمدمهدی عسگری سرپرست پژوهشکده بیمه دیدار و گفتگو کرد.
در این نشست که با حضور مدیران ارشد دو مجموعه برگزار شد، دکتر عسگری با اشاره به اینکه وجوه همکاریهای مشترک پژوهشکده بیمه و سندیکای بیمهگران ایران در حوزه نشر کتب و برگزاری کارگاهها و همایشها در تفاهمنامه منعقد شده میان دو مجموعه در سال ۱۳۹۵ مورد توجه قرار گرفته است تاکید کرد که در دوره جدید نیز همکاری های مشترک در قالب عقد تفاهم نامه جدید قابل اجرا است.
سرپرست پژوهشکده بیمه از سندیکای بیمه گران خواست تا اولویتهای پژوهشی مدنظر سندیکا را به پژوهشکده اعلام کنند تا در اولویتهای ۱۴۰۱ پژوهشکده مد نظر قرار گیرد. وی همچنین از آمادگی پژوهشکده بیمه در جهت بالا بردن سطح علمی صنعت بیمه از طریق بورسیه کردن دانش آموختگان کارشناسی ارشد و اعزام آنها به خارج از کشور خبر داد و تصریح کرد؛ پژوهشکده بیمه به عنوان مرکز و محور تحقیق و توسعه صنعت بیمه، از ظرفیت و توان علمی بالایی برخوردار است و با ۵ گروه پژوهشی متشکل از پژوهشگران خبره در زمینه بیمه این امکان را دارد که در حوزههای تخصصی صنعت بیمه همکاری کامل را با سندیکای بیمهگران به عمل آورد.
دکتر عسگری خاطرنشان کرد اکنون بسترهای رشد و توسعه صنعت بیمه کاملا مهیا است و امکانات بالقوه باید به نحو شایسته مورد استفاده قرار گیرد.
در ادامه این نشست دکتر سید محمد کریمی سندیکای بیمهگران را بهرهبردار از محصولات پژوهشی پژوهشکده بیمه عنوان کرد و اظهار داشت پژوهشکده بیمه جایگاه طرح و بررسی نیازمندیهای علمی صنعت بیمه است و حاصل تحقیق و بررسی پژوهشگران در شرکتهای بیمه عملی خواهد شد.
دبیر کل سندیکای بیمه گران هدف واحد و مشترک پژوهشکده و سندیکا از تلاشها و همکاریهای متقابل را افزایش ضریب نفوذ بیمه در کشور دانست و تاکید کرد؛ ضریب نفوذ بیمه باید به عنوان یکی از شاخصهای ارزیابی اقتصادی، معیار عمل سرمایهگذاران خارجی قرار گیرد و این مهم جز با آمادهسازی جامعه و توسعه فرهنگ بیمه محقق نخواهد شد.
دکتر کریمی با اشاره به این که زمینههای ورود پژوهشکده بیمه به حوزه تکافل قبلا مهیا شده، تحریمهای ظالمانه و لغو یک جانبه بیمهنامههای معتبر کشورهای دیگر در حوزه نفت، کشتی و باربری تحت فشارهای آمریکا را مورد توجه قرار داد و خنثی شدن این تحریمها را حاصل تعاملات موثر پژوهشکده، شرکتهای بیمه و شرکتهای بزرگ در تبادل تجربیات بین طرفین دانست.
وی افزود نتیجه پژوهشها و تحقیقات علمی پژوهشکده بیمه در ۱۶ کارگروه و ۴ کمیسیون که به ترتیب از مدیران اجرایی با سابقه و مدیران عامل شرکتهای بیمه تشکیل شده است قابلیت اجرا مییابد و سندیکای بیمهگران با بهرهگیری از تجربه تخصصی اعضای این کارگروهها و کمیسیونها، بهترین عرصه برای اجرای منویات پژوهشکده و نتایج تحقیقات آن است. همچنین نیازمندیهای صنعت بیمه نیز از طریق این کارگروها تشخیص و به عهده پژوهشکده بیمه قرار داده میشود.
دکتر کریمی با تاکید بر ضرورت تداوم جلسات مشترک، هماندیشی پژوهشکده و سندیکا و مشارکت فعال سندیکای بیمهگران ایران در برگزاری همایش بیمه و توسعه، از آمادگی سندیکا برای برگزاری هر چه با شکوهتر این رویدادها در سالهای آتی خبر داد.
دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران در پایان تصریح کرد، سندیکای بیمهگران ایدهها و علم نوین پژوهشکده را در عمل به خدمت خواهد گرفت تا به این وسیله زمینه ارتقای صنعت بیمه و توسعه همهجانبه کشور فراهم گردد.
در پایان این نشست دکتر عسگری دغدغه اصلی خود را حضور فعال و اثرگذار پژوهشکده در مجامع بینالمللی دانست و آمادگی کامل پژوهشکده بیمه برای ادامه همکاریهای متقابل با سندیکای بیمهگران ایران را اعلام کرد.
برگزاری اولین جلسه پژوهشکده بیمه و سندیکای بیمهگران ایران در دوره مدیریتی جدید پژوهشکده بیمه
اولین جلسه دبیر کل سندیکای بیمهگران ایران با سرپرست جدید پژوهشکده بیمه، ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ به میزبانی پژوهشکده بیمه برگزار شد.