• امروز : جمعه - ۲ آذر - ۱۴۰۳
8

سنکرون دومین واحد گازی نیروگاه کلاس F هنگام بندرعباس

  • کد خبر : 22521
  • 08 شهریور 1400 - 9:02
سنکرون دومین واحد گازی نیروگاه کلاس F هنگام بندرعباس

دومین واحد گازی پروژه نیروگاه کلاس هنگام بندرعباس با تلاش‌های مهندسان و کارکنان شرکت احداث و توسعه پروژه‌های ویژه مپنا و پیمانکاران پروژه، ساعت ۲۰:۲۷ روز شنبه ششم شهریور ۱۴۰۰ با موفقیت سنکرون و به شبکه سراسری برق متصل شد.

 به گزارش‌ رویداد خبر به نقل از روابط عمومی مپنا، پروژه نیروگاه سیکل‌ترکیبی هنگام به‌عنوان نخستین ساختگاه از مجموعه تفاهم‎نامه احداث نیروگاه‎های کلاسF ، شامل دو واحد گازی از نوع توربین‌های کلاسF ، به ظرفیت اسمی ۳۰۷ مگاوات، به همراه یک واحد بخار به ظرفیت اسمی ۲۹۲ مگاوات و در مجموع به میزان ۹۰۶ مگاوات و با میزان بهره‌وری ۵۸ درصد در حالت سیکل‌ترکیبی به همراه سیستم خنک‌کن یک‌بارگذر (Once Through) به­صورت EPCF است.
کسب دانش و بومی‌سازی نصب و راه‌اندازی واحدهای کلاس F در گروه مپنا، بیشینه استفاده از توانِ متخصصان داخلی و کمینه‌سازی میزان نظارت شرکت‌های خارجی بر عملیات اجرایی، ارائه و اجرای طرح توسعه پست نیروگاه موجود جهت جلوگیری از تاخیر راه‌اندازی واحد نخست با پست GIS و نیز عدم توقف روند اجرایی پروژه در شرایط همه­گیری ویروس کرونا با به‌کارگیری و نظارت بر شیوه‌نامه‌های ایمنی و بهداشتی از دستاوردهای مهم این پروژه است.
قرارداد احداث نیروگاه­‌های کلاس F در قالب ۸ ساختگاه، در دو مرحله و در مجموع به میزان ۵۰۰۰ مگاوات از طرف شرکت مادرتخصصی نیروی برق حرارتی، آبان ماه ۱۳۹۶ به گروه مپنا سپرده شد.
چهار پروژه دارای اولویتِ مرحله نخست قرارداد، شامل هنگام (بندرعباس)، دوکوهه (اندیمشک)، سهند (تبریز) و ویس (اهواز) از طرف گروه مپنا به شرکت احداث و توسعه پروژه‌های ویژه مپنا (توسعه ۳) واگذار شد که عملیات اجرایی آن‌ها در حال انجام است.
در راستای بهبود میزان بهره‌وری نیروگاه‌های حرارتی و توسعه صنعت برق کشور، گروه مپنا قرارداد انتقال دانش فنی ساخت توربین و ژنراتورهای کلاس Fکه نسبت به نوع پیشین خود از بهره‌وری بالاتری برخوردارند را به امضاء رساند. به‌کارگیری توربین و ژنراتورهای کلاس F صرف‌نظر از بهره‌وری بالا، از آلایندگی کمتری برخوردار است که در راستای اهداف توسعه پایدار و عهدنامه‌های بین‌المللی، به‌ویژه  توافق‌نامه پاریس بوده و سازگاری بیشتری با محیط‌زیست دارد. هم­چنین، این انتقال دانش فنی بر بهبود اشتغال­زایی در کارخانه‌ها موثر بوده و توان صنعت برق کشور را در شرایط تحریم افزایش خواهد داد.

لینک کوتاه : https://rooydadkhabar.ir/?p=22521

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.