• امروز : دوشنبه - ۱۸ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

قائم مقام مدیرعامل و رئیس هیات مدیره بانک ملی ایران معرفی شدند استفاده از تمامی ابزارها و ظرفیت‌های بانک رفاه کارگران به منظور تحقق اهداف شعار سال ۱۴۰۴ سرپرست مدیریت بیمه آرمان در شعبه‌ سمنان منصوب شد اهداف عملیاتی و بسته سیاست اعتباری بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد / تاکید نجارزاده بر تحقق شعار سال و ادامه خروج از بنگاه‌داری دیدار مجازی مدیرعامل بیمه سینا با همکاران شعب سراسر کشور بیمه ملت در سال ۱۴۰۳ بیش از ۲۱ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان حق بیمه تولید کرد ضرورت باز تعریف پروژه‌های بهبود زیرساخت‌های فناوری اطلاعات بانک/ هم افزایی تمامی بخش‌های بانک با حوزه فناوری اطلاعات بیمه دی جدی تر و مصمم تر از سال قبل ،جایگاه خود را ارتقا خواهد داد سرمایه‌گذاری ۱۷۷ همتی بانک مسکن در تولید مسکن کشور/ تداوم طرح نهضت ملی با درخشش بانک مسکن بانک صادرات ایران در سال جدید موقعیت ممتاز خود در نظام بانکی را تثبیت می‌کند پرداخت ۱۳.۶هزار میلیاردریال تسهیلات تکلیفی در سال ۱۴۰۳

0

بررسی برنامه‌های راهبردی بیمه دانا در سال ۱۴۰۴ در دیدار نوروزی مدیرعامل با کارکنان

  • کد خبر : 103956
  • 17 فروردین 1404 - 15:16
بررسی برنامه‌های راهبردی بیمه دانا در سال ۱۴۰۴ در دیدار نوروزی مدیرعامل با کارکنان

مدیرعامل بیمه دانا، در دیدار نوروزی با کارکنان این شرکت، ضمن تبریک نوروز و عید سعید فطر و همچنین قدردانی از تلاش‌های همکاران و شبکه فروش در سال ۱۴۰۳، به تبیین رئوس اهداف، برنامه‌ها و چالش‌های پیش‌روی شرکت در سال ۱۴۰۴ پرداخت.

به گزارش رویداد خبر به نقل از روابط‌عمومی بیمه دانا، این مراسم عصر روز شنبه ۱۶ فروردین‌ماه با حضور اعضای هیئت‌مدیره، معاونان و مدیران شرکت در سالن اجتماعات ساختمان سعدی برگزار شد.

دکتر رضا جعفری نایب‌رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل بیمه دانا، در این دیدار با اشاره به تثبیت سوددهی شرکت طی سه سا‌ل گذشته، گفت: با اجرای سیاست‌های توسعه‌ای، اصلاحی و کیفی‌سازی، نه‌تنها بقای شرکت حفظ شده، بلکه تلاش بر این بوده است تا رضایت ذی‌نفعان این شرکت نیز تأمین شود.

دکتر رضا جعفری در ابتدای سخنان خود ضمن قدردانی از تلاش‌ها و همدلی کارکنان در سال گذشته، به بررسی دستاوردهای بیمه دانا در سال ۱۴۰۳ پرداخت و گفت: طی سالی که گذشت با همت همه همکاران در ستاد مرکزی، شعب سراسر کشور، نمایندگی‌ها و کارگزاری‌ها توانستیم در مسیر رشد و توسعه و همچنین اجرای برنامه‌های سیاستی اصلاحی از جمله کیفی‌سازی پرتفوی، گام‌های مهمی برداریم و در شرایط سخت اقتصادی کشور، جایگاه خود را تثبیت کنیم. در سال جدید نیز هدف ما حفظ این جایگاه و تحقق برنامه و بودجه مصوب خواهد بود.

وی با تأکید بر این‌که چالش اصلی سال گذشته به‌ویژه در نیمهٔ دوم آن موضوع نقدینگی بود، افزود: تمرکز بر اصلاح ترکیب پرتفوی و حذف قراردادهای زیان‌ده از مهم‌ترین اقدامات سال ۱۴۰۳ بود که تأثیر شگرفی بر نقدینگی برای دوره کوتاه‌مدت گذاشت، اما با تلاش‌های فراوان‌ همه خانواده بزرگ بیمه دانا و‌ تغییر سیاست‌ها و رویه‌ها این مسئله از اواخر سال بهبود یافت.

مدیرعامل بیمه دانا گسترش بیمه‌های عمر، توسعه بسته‌های جامع بیمه‌ای، اجتناب از نرخ‌شکنی‌های غیرفنی، وصول به‌موقع مطالبات، حرکت به‌سوی خُردفروشی و بازنگری در فرآیندهای صدور و خسارت و نیز تقویت سامانه‌های نظارتی را از اولویت‌های اصلی شرکت در سال جدید برشمرد.

وی همچنین افزود: در سال ۱۴۰۴ یکی از اولویت‌های اصلی ما تمرکز بر گسترش بیمه‌های عمر و بسته‌های بیمه‌ای کامل است. باید به سمت راهکارهایی برویم که مشتریان نیازهای مختلف خود را در قالب یک بسته جامع بیمه‌ای دریافت کنند. همچنین، ترویج بیمه‌های عمر به‌عنوان یکی از راهبرد‌های اصلی شرکت در سال‌جاری مطرح است.

ایشان همچنین به اهمیت حفظ شفافیت و ارتقای کیفیت خدمات در سال ۱۴۰۴ اشاره کرد و افزود: امسال نیز همچون گذشته باید بر ارتقای کیفیت خدمات و افزایش رضایت مشتریان تمرکز کنیم. این مهم از طریق حفظ شفافیت در ارائه خدمات و ارائه راهکارهای نوین به مشتریان امکان‌پذیر است.

مدیرعامل بیمه دانا در پایان، موفقیت و بقای شرکت را در گرو همدلی و همکاری جمعی دانست و از همه کارکنان خواست تا در مسیر تحقق اهداف کلان شرکت، با اراده و انگیزه مضاعف همراه شوند.

لینک کوتاه : https://rooydadkhabar.ir/?p=103956

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.