• امروز : دوشنبه - ۱۵ بهمن - ۱۴۰۳

اخبار ویژه

0

تغییر استراتژی بورس تهران برای پذیرش شرکت‌های متوسط با هدف افزایش عمق بازار

  • کد خبر : 101258
  • 15 بهمن 1403 - 18:08
تغییر استراتژی بورس تهران برای پذیرش شرکت‌های متوسط با هدف افزایش عمق بازار

روز یکشنبه ۱۴ بهمن، محمود گودرزی مدیرعامل بورس تهران در ششمین همایش بزرگ تامین مالی از بازار سرمایه تحت عنوان «فرصت‌های تامین مالی در دولت چهاردهم»، که در اتاق ایران برگزار شد، به تشریح تغییرات استراتژیک بورس تهران در پذیرش شرکت‌ها و چالش‌های پیش روی بازار سرمایه ایران پرداخت.

به گزارش رویداد خبر به نقل از مدیریت ارتباطات بورس تهران، روز یکشنبه ۱۴ بهمن‌ماه، ششمین همایش بزرگ تامین مالی از بازار سرمایه تحت عنوان «فرصت‌های تامین مالی در دولت چهاردهم»، در محل اتاق ایران، برگزار شد. در حاشیه این همایش شاهد برگزاری ۵ پنل مجزا بودیم. پنل اول این همایش با موضوع تامین مالی از طریق پذیرش شرکت‌ها در بازار سرمایه بود.

تغییر استراتژی پذیرش شرکت‌ها در بورس تهران

مدیرعامل بورس تهران با اشاره به تغییر استراتژی پذیرش شرکت‌ها از سال ۱۴۰۱، اعلام کرد که بورس تهران دیگر تنها به شرکت‌های بزرگ با سود خالص چند همتی محدود نمی‌شود، بلکه شرکت‌های متوسط با سودآوری بالای ۱۰۰ میلیارد تومان نیز امکان پذیرش در بورس را دارند. این تغییر استراتژی با هدف گسترش بازار سرمایه و تسهیل تامین مالی برای کسب‌وکارهای متوسط انجام شده است.

 وی افزود: «هدف ما این است که شرکت‌های بیشتری وارد بازار سرمایه شوند تا از مزایای شفافیت و تامین مالی بهره‌مند شوند.»

چالش‌های تامین مالی و رقابت با بازار رمزارز ها

مدیرعامل بورس تهران به چالش‌های نظام بانکی در تامین مالی بنگاه‌های اقتصادی اشاره کرد و تاکید کرد که بازار سرمایه می‌تواند جایگزین مناسبی برای تامین مالی باشد. وی همچنین به رقابت فزاینده بازار رمز ارزها با بازار سرمایه اشاره کرد و گفت: «بازار رمز ارز به دلیل قوانین ساده‌تر و شفافیت کمتر، جریان سرمایه را به سمت خود جذب کرده است. این موضوع نیاز به بازنگری در قوانین مالیاتی و مقررات بازار سرمایه دارد تا رقابت پذیری این بازار افزایش یابد.»

راهکارهای افزایش جذابیت بازار سرمایه

مدیرعامل بورس تهران با اشاره به ضرورت افزایش جذابیت بازار سرمایه، از انتشار اوراق تبعی و عرضه‌های اولیه به عنوان ابزارهایی برای ترغیب سرمایه‌گذاران به ماندگاری در بازار سرمایه نام برد.

وی تاکید کرد: «این ابزارها به سرمایه‌گذاران اطمینان می‌دهند که بازدهی بالاتری نسبت به بازار پول دریافت خواهند کرد و این موضوع می‌تواند به کاهش نوسانات کوتاه‌مدت در بازار کمک کند.»

بهبود فرآیندهای پذیرش و الکترونیکی‌سازی

در بخش دیگری از سخنرانی، مدیرعامل بورس تهران به بهبود فرآیندهای پذیرش شرکت‌ها اشاره کرد و اعلام کرد که سامانه‌های آنلاین برای تسهیل فرآیند پذیرش در حال توسعه هستند. وی گفت: «ما در حال الکترونیکی‌سازی تمامی مراحل پذیرش هستیم، از جمله امضای الکترونیکی اسناد و ایجاد یک ماشین حساب تعاملی که به شرکت‌ها کمک می‌کند تا شرایط پذیرش خود را بررسی کنند.»

در پایان، مدیرعامل بورس تهران تاکید کرد که بازار سرمایه ایران با وجود چالش‌های پیش رو، پتانسیل بالایی برای رشد و توسعه دارد و بهبود قوانین، افزایش شفافیت و تسهیل فرآیندهای پذیرش می‌توانند به جذب شرکت‌های بیشتر و افزایش رقابت‌پذیری بازار سرمایه کمک کنند.

لینک کوتاه : https://rooydadkhabar.ir/?p=101258

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.