به گزارش رویداد خبر به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران(پگاه)، با این اختراع ریسک بالای آلودگی محصولات سنتی به میکروبهای بیماری زا رفع و کیفیت محصولات کشک خشک و بستنی افزایش مییابد.
کشک سنتی به واسطه عدم امکان رعایت شرایط خوب بهداشتی، ریسک بالای آلودگی محصولات سنتی به میکروبهای بیماری زا و لزوم استفاده از نمک زیاد برای افزایش ماندگاری، عدم تولید انبوه، مجاورت در هوای آزاد با مشکلات بسیاری همراه بوده که با ثبت این اختراع، امکان تولید صنعتی این محصول فراهم شد.
با تولید «مخلوط مایع آماده ویژه تولید بستنی» مشکلات زمانبر بودن تهیه فرمولاسیون بستنی در موارد خاص، مشکلات آلودگی محیطی برای تولید بستنی در کارگاههای سنتی و دستگاههای بستنی سازی و بعضا استفاده از شیر بیکیفیت مرجوعی از کارخانجات با استفاده از این محصول در تولید بستنی سنتی و دستگاهی مرتغع میشود.