به گزارش ایسنا، علی وکیلی تهامی، مدیر عامل این شرکت دانشبنیان، با بیان اینکه شیرهای توپی، شیر هاول بانگر، شیر غلافی، شیر سوزنی، شیر پروانهای طرح T، شیر پروانهای فولادی، شیر پروانهای چدن داکتیل از محصولات این شرکت است، گفت: شیرهای توپی به عنوان شیر قطع و وصل جریان آب در مسیرهایی که سرعت عبور جریان سیال و فشار کاری زیاد و افت فشار اندک مد نظر باشد، استفاده میشوند. شیرهای توپی برای استفاده در خروجی پمپها، مخازن، ورودی توربینها و شیرهای خروجی سدها (مانند شیرهای هاول بانگر، غلافی و سوزنی) بسیار مناسب است.
وی افزود: شیر غلافی هم جزو شیرهای کنترل خروجی سدها هستند و کار کنترل کانالهای آبیاری در پاییندست را به راحتی و با هزینهای نسبتـا کم انجام میدهند. این شیرهـا در داخـل حوضچه بتنـی نصب میشوند و کار استهلاک انرژی در داخل حوضچـه صورت میگیرد و آب بعد از وارد شدن به حوضچه به کانالهای آبیاری انتقال مییابد.
وکیلی تهامی ادامه داد: شیرهای سوزنی مکانیک آب در دو نوع با بدنه فولادی و بدنه چدن داکتیل، بصورت دو تکه یا سه تکه که سهولت تعمیرات و نگهداری بیشتری دارند، تولید میشوند. محور، پیستون، دیسک و کلیه قطعاتی که در معرض جت آب قرار دارند، از جنس استنلس استیل و سطوح راهنمای پیستون در داخل محفظه سیلندر و خارج از آن از جنس برنز است.
وی با بیان اینکه شیر پروانهای فولادی محصول دیگر ما است، یادآور شد: از شیرهای پروانهای برای قطع و وصل جریان آب استفاده میشود به عبارتی این نوع شیرها در حالت تمام باز یا تمام بسته قرار میگیرند. از شیرهای پروانهای برای کنترل جریان نباید استفاده کرد زیرا دیسک شیر دچار ارتعاش و به مرور زمان مستهلک شده و از آببندی خارج می شود.
بر اساس اعلام مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی ریاست جمهوی، این فعال فناور در ادامه بیان کرد: شیر حفاظت شکستگی خط لوله برای حفاظت خط لوله در مقابل شکستگی مورد استفاده قرار میگیرد. مزیت بسیار مهم این شیر در مقایسه با سایر شیرهای حفاظت که با جریان برق کار میکنند، این است که مدار فرمان آن به صورت کامل مکانیکی است و در هنگام بروز حوادثی نظیر سیل، زمین لرزه، رعد و برق و غیره که همگی با قطع جریان برق همراه است، نیاز به هیچگونه محرک خارجی و یا جریان الکتریکی جهت فعال شدن ندارد.
انتهای پیام