مهندس شریفی تصریح کرد: خوشبختانه شرکت فولاد اقلید پارس در سالی که گذشت علیرغم کموکاستیهایی که به خاطر تحریمها در حوزه صنعت وجود داشت، به بخش بزرگی از تعهدات خود عمل کرد و تا پایان سال ۱۴۰۲ پیشرفت حدود ۲۰ درصدی داشته که در پروژههای پیشران کشور این میزان، پیشرفت خوبی به شمار میرود.
وی با اشاره به اخذ گواهینامههای ایزو ۹۰۰۱، ۱۴۰۰۱، ۴۵۰۰۱ و IMS در شرکت فولاد اقلید، تأکید کرد: در سال ۱۴۰۲ برای اولین بار در بین شرکتهای پروژه محور، اتفاق ویژهای برای شرکت ما رخ داد و پس از گذشت تنها یک و نیم سال، موفق به اخذ این گواهینامههای استاندارد بینالمللی ایزو شدیم.
مدیرعامل شرکت فولاد اقلید، با اشاره به برخی اتفاقات خاص این شرکت در سال ۱۴۰۲، افزود: در سالی که گذشت با دانشگاه امیرکبیر در خصوص فولاد سبز و با دانشگاه صنعتی شریف در خصوص ذخیرهسازی گاز در فصل سرما همکاری و عقد قرارداد داشتیم و همچنین طرح توسعهای برای صادرات بریکت در دستور کار قرار گرفت.
شریفی گفت: تمام شرکت فولاد اقلید این بود که بر اساس برنامه زمانبندیشده، پروژه در وقت و زمان مقرر به پایان برسد که با توجه به رسالت این شرکت بهعنوان کارفرمای عالی، با همیاری شرکت مشاور و همچنین همکاری تیم پیمانکار، نقش خودش را اجرا کرد و پروژه با سرعت مناسبی پیش رفت.
وی در پایان ضمن قدردانی از زحمات و توجهات دکتر سعدمحمدی مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات، دکتر طاهرزاده مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو و تمامی معاونان و مدیران این دو شرکت بهعنوان سهامداران اصلی شرکت فولاد اقلید، از الطاف و کمکهای استاندار فارس و ریاست اداره کل صمت استان فارس قدردانی و تشکر کرد.