به گزارش رویداد خبر به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)، به نقل از انجمن جهانی فولادWorld Steel Association، تولید فولاد خام ایران در ژوئن سال جاری میلادی ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن به ثبت رسید که حاکی از رشد ۱۷٫۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است. ایران توانست با این میزان تولید به رتبه هفتم تولید طی ژوئن ۲۰۲۳ میلادی دست یابد.
۶۳ کشور فولادساز جهان طی ژوئن امسال، ۱۵۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تن فولاد خام تولید کردند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش ۰٫۱ درصدی نشان می دهد.
صعود ایران به پله هشتم در نیمه نخست سال ۲۰۲۳
همچنین طی ۶ ماهه نخست سال جاری میلادی، ایران در مجموع۱۶ میلیون و ۱۰۰ هزار تن فولاد خام تولید کرد که نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۲۲ میلادی، افزایش ۴٫۸ درصدی نشان می دهد. ایران توانست با تولید این میزان به پله هشتم تولید فولاد جهان طی نیمه نخست سال جاری میلادی صعود کند. جایگاه پیشین ایران در تولید فولاد، طی سال های گذشته دهم بود که در ماه قبل (می) به طور مشترک با ترکیه، به رتبه نهم رسیده بود.
این در حالی است که فولادسازان جهان از ابتدای ژانویه تا پایان ژوئن ۲۰۲۳ میلادی، ۹۴۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تن فولاد خام تولید کردند که این میزان حاکی از کاهش ۱٫۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۲۲ میلادی است.
همچنین ازابتدای ژانویه تا پایان ژوئن۲۰۲۳ میلادی، چین با تولید ۵۳۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تن( رشد۱٫۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۲۲ میلادی) بیشترین میزان تولید فولاد خام جهان را به خود اختصاص داد. پس از آن، هند با تولید ۶۷ میلیون و۹۰۰ هزار تن فولاد خام(رشد ۷٫۴ درصدی)، ژاپن با تولید ۴۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تن(افت ۴٫۷ درصدی)، امریکا با تولید ۳۹ میلیون و ۹۰۰ هزار تن(کاهش ۲٫۹ درصدی) و روسیه با تولید ۳۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تن(رشد ۱ درصدی) طی نیمه نخست سال ۲۰۲۳ میلادی در رتبه های دوم تا پنجم جای گرفتند.
همچنین کره جنوبی باتولید ۳۳ میلیون و۷۰۰ هزار تن فولاد خام(افت۰٫۵ درصدی)، آلمان باتولید ۱۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تن(افت ۵٫۳ درصدی)، ایران با تولید ۱۶ میلیون و ۱۰۰ هزار تن (رشد ۴٫۸ درصدی)، برزیل با تولید ۱۶میلیون تن(افت۸٫۹ درصدی)،ترکیه با تولید ۱۵ میلیون و ۹۰۰ هزار تن (کاهش ۱۶٫۳ درصدی) در رتبه های ششم تا دهم جهان جای گرفتند.