• امروز : شنبه - ۳ آذر - ۱۴۰۳
1

صرفه جویی ۵۰ میلیارد ریالی در راه آهن و ترابری ذوب آهن اصفهان

  • کد خبر : 57200
  • 07 آبان 1401 - 16:00
صرفه جویی ۵۰ میلیارد ریالی در راه آهن و ترابری ذوب آهن اصفهان

به همت تلاشگران مدیریت های راه آهن و ترابری و سفارشات و کنترل کالای ذوب آهن اصفهان ،جارینگ های پیستون لوکوموتیو TGM۶ با صرفه اقتصادی بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال در این شرکت احیاء و بومی سازی شد.

به گزارش رویداد خبر به نقل از روابط عمومی ذوب آهن اصفهان، افشین ژیانی فر سرپرست تعمیرات ناوگان مدیریت راه آهن و ترابری شرکت در این خصوص به خبرنگار ما گفت : با توجه به نقش حساسی که این پیستون ها در موتور لوکوموتیو دارند،احیا و بازسازی آنها توسط یک شرکت توانمند داخلی آغاز شد که انتقال تجربه خوبی نیز برای تعمیرات آتی به ثمر نشست.
وی افزود : این بازسازی  که طی زمان کوتاهی انجام گرفت، توقفات حین کار  را به میزان زیادی کاهش داد و لذا ارتقاء بهره وری را رقم زد.  
این تلاشگر ذوب آهنی اظهار داشت : حمایت مسئولین شرکت در احیا و بومی سازی این پیستون های لوکوموتیو بسیار موثر بود و چنین رویکردهایی قطعاً نوید بخش بومی سازی های بیشتر برای کارخانه به شمار می رود.
پوریا مقدس کاردان بازرگانی مدیریت خرید تجهیزات نیزگفت :  بر اساس استعلام های اخذ شده در خصوص احیا و بازسازی این پیستون،شرکت سازنده مطابق با مشخصات مورد نیاز ذوب آهن مشخص گردید.
وی افزود : خرید این پیستون ۵۰ میلیارد ریال برای شرکت هزینه در برداشت اما بومی سازی آن با هزینه ای بالغ بر ۳۵۰ میلیون تومان و طی شش ماه انجام گرفت.
کاردان بازرگانی مدیریت خرید تجهیزات تصریح کرد : واردات این پیستون به دلیل تحریم ها امکان پذیر نبود و لذا یکبار دیگر از دل تحریم ها فرصتی برای بومی سازی و اثبات توانمندی سخت کوشان ذوب آهن اصفهان فراهم گردید.
اکبر سلیمیان کاردان مدیریت سفارشات و کنترل کالا نیز اضافه کرد : پیستون های این لوکوموتیو، روسی هستند و لذا واردات و تامین آنها به دلیل تحریم ها زمان بر و بعضاً امکان پذیر نبود.
وی افزود : نمونه اولیه این پیستون توسط شرکت سازنده آماده و به ذوب آهن ارائه گردید و پس از بررسی فنی و تایید مدیریت مدیریت راه آهن و ترابری و جلسات با مدیریت سفارشات و کنترل کالا، احیا و بومی سازی ۱۰۰ عدد از آنها در دستور کار قرار گرفت.  وی خاطر نشان کرد : این پیستون ها به دلیل مستهلک بودن قابلیت استفاده نداشتند اما از طریق بومی سازی، مجدداً احیا شدند و در فرایند بهره برداری قرار گرفتند.   

لینک کوتاه : https://rooydadkhabar.ir/?p=57200

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.