به گزارش تجارت گردان ، امیدعلی پارسا در گفتوگو با ایلنا درباره ساز و کار اخذ مالیات از اینفلوئنسرهای فضای مجازی با بیش از ۵۰۰ هزار دنبال کننده و تعیین و تکلیف موضوعاتی مانند صفحات غیرحقیقی و طرفدار یک شخص و … اظهار داشت: اخذ مالیات از اینفلوئنسرهای فضای مجازی پیشنهاد نمایندگان مجلس است و دولت این پیشنهاد را نداده اما این موضوعات از جمله احراز هویت مالکان صفحات اینستاگرامی یا اینکه نحوه اخذ مالیات از صفحات طرفداران یک شخص (fan page) که نسبت به انجام تبلیغات اقدام میکنند، مورد بحث است، در آیین نامه اجرایی باید این موضوعات به گونهای تنظیم شود که قابل اجرا باشد.
وی با بیان اینکه اخذ مالیات از اینفلوئنسرها ایده خوبی است اما اجرایی کردن آن به گونهای که انصاف و کارایی رعایت شود، باید در آییننامه به دقت دیده شود، ادامه داد: موافق این ایده هستم چراکه فرقی نمیکند که منشا درآمد چه باشد، از حدی بالاتر از حداقل معیشت باشد باید مشمول مالیات شود.
رییس سازمان امور مالیاتی با اشاره به آخرین اقدامات در بحث اخذ مالیات از خانههای خالی و موضوعاتی مبنی بر مبهم بودن دیتاهای ارایه شده از سوی وزارت راه و شهرسازی گفت: طبق قانون و تقسیم کاری که انجام شده، شناسایی و تشخیص خانههای خالی بر عهده وزارت راه و شهرسازی است و سازمان امور مالیاتی بر اساس نتیجه کار وزارت راه و شهرسازی، قانون مالیات را به اجرا میرساند.
پارسا افزود: با کلاسچک اطلاعات مختلف یک واحد خالی تشخیص داده میشود. سازمان امور مالیاتی مجری لیستی است که وزارت راه و شهرسازی آن را به عنوان خانههای خالی ارایه میدهد.
وی با بیان اینکه اجرای خانههای خالی عملا در بودجه ۱۴۰۰ دیده میشود، گفت: با این قانون که امسال در مجلس تکرار شد و نوع قانون که نوشته شده، باید ۴ ماه در سال خانه خالی باشد که مشمول مالیات شود.
رییس سازمان امور مالیاتی در پاسخ به این سوال که اولین مالیات از خانه خالی چه زمانی اخذ میشود، گفت: با توجه به قانون، عملا وصول مالیات از خانههای خالی از مرداد ماه سال ۱۴۰۰ آغاز میشود.