• امروز : شنبه - ۱۶ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

انتقال شعبه مرکزی بانک توسعه صادرات ایران به مکان جدید تعداد سبدگردان‌های بورس به ۱۳۰ شرکت رسید + ویدئو افزایش تعداد نهادهای خدمات‌دهنده در بازار سرمایه ایران/ تعداد نهادهای مالی خدمات‌دهنده به سرمایه‌گذاران در پایان سال ۱۴۰۳ به ۲۶۷ نهاد رسید/ این گفت‌وگو را تصویری ببینید + ویدئو رشد ۶۰ درصدی ارزش صندوق‌های سرمایه‌گذاری/ تعداد یونیت‌هلدرها به ۹ میلیون رسید/ ساختار صندوق‌های مبتنی بر ابزار مشتقه در کمیته تدوین مقررات تصویب شد/ ایجاد صندوق‌هایی که یونیت‌هایشان در بستر بلاک‌چین معامله می‌شود، در برنامه‌ سازمان بورس است پیشبرد طرح نهضت ملی مسکن با هم افزایی و همراهی کارکنان بانک مسکن گلستان مسیر توسعه فناورانه بانک مسکن پیام تبریک مدیر عامل بانک سینا به مناسبت روز جمهوری اسلامی دیدار نوروزی مدیرعامل بیمه ایران با معاون اول رئیس جمهور پرداخت بیش از ۵۲ هزار فقره تسهیلات بانک صادرات ایران به بازنشستگان کشوری به مناسبت عید سعید فطر پیام مدیرعامل بیمه ایران به مناسبت عید سعید فطر پیام تبریک مدیرعامل بانک آینده به مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر

10

دستورالعمل ارائه خدمات تأمین مالی زنجیره تأمین توسط موسسات اعتباری به شعب پست بانک ایران ابلاغ شد

  • کد خبر : 34860
  • 19 دی 1400 - 13:51
دستورالعمل ارائه خدمات تأمین مالی زنجیره تأمین توسط موسسات اعتباری به شعب پست بانک ایران ابلاغ شد

طی بخشنامه شماره ۲۰۸ /۰۰/ب مورخ ۱۳/۱۰/۱۴۰۰ معاونت اعتباری و بین‌الملل پست بانک ایران، دستورالعمل ارائه خدمات تأمین مالی زنجیره تأمین توسط موسسات اعتباری بانک مرکزی ج.ا.ایران به شعب این بانک ابلاغ شد.

مطابق دستورالعمل مذکور بانک مرکزی ج.ا.ایران در راستای مأموریت خود مبنی بر تنظیم و اجرای سیاست پولی و اعتباری کشور و نظارت بر بانک‌ها و موسسات اعتباری و با هدف افزایش کارایی سیاست‌های اعتباری و تعادل‌بخشی به ترازنامه بانک‌ها و بهبود شاخص‌های سلامت شبکه بانکی، رویکرد ارتقای شیوه‌های تأمین مالی سرمایه در گردش را در دستور کار قرار داده است.

با توجه به برخی کاستی‌ها در شیوه فعلی تأمین مالی سرمایه در گردش، پیاده‌سازی نظام تأمین مالی زنجیره‌ای، به‌عنوان یک تجربه موفق در سایر کشورها، می‌تواند راه حل موثر و کارآمدی محسوب شود.

تأمین مالی زنجیره‌ای، مجموعه‌ای از شیوه‎‌ها و عملیات تأمین مالی است که منجر به بهبود مدیریت سرمایه در گردش بنگاه‌های تولیدی می‌شود. در این روش، به جای شیوه سنتی دریافت تسهیلات مستقیم توسط بنگاه‌های اقتصادی، فرایند تأمین مالی بنگاه‌ها به صورت پیوسته و در طول زنجیره‌های تأمین و مبتنی بر جریان واقعی کالا و خدمت صورت می‌گیرد.

در این روش، امکان به کارگیری انواع شیوه‌ها از قبیل تنزیل اسناد دریافتنی، خرید دین، عاملیت، عاملیت معکوس، پرداخت تسهیلات و اوراق بهادارسازی اسناد دریافتنی برای تأمین مالی سرمایه در گردش بنگاه‌ها وجود دارد که منجر به کاهش نیاز به تسهیلات جدید خواهد شد.

حسب دستورالعمل ابلاغی، بانک‌ها و موسسات اعتباری ضمن فراهم ساختن الزامات و زیرساخت‌های لازم، موظف‌اند میزان ریسک هر یک از مدل‌های کسب و کار مرتبط با تأمین مالی زنجیره‌ای را شناسایی کرده و اقدامات لازم را در جهت مدیریت و کاهش ریسک به عمل آورند. با توجه به تنوع روش‌ها و ابزارهای مورد استفاده در تأمین مالی زنجیره‌ای، حسب نیاز شیوه‌نامه‌های اجرایی ذیل دستورالعمل، متعاقباً ابلاغ خواهد شد.

لینک کوتاه : https://rooydadkhabar.ir/?p=34860

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.