به گزارش رویداد خبر به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، وجیه الله جعفری که در جلسه پایش برنامه ها و اقدامات شرکت ملی فولاد ایران سخن می گفت، افزود:
شرکت ملی فولاد به منظور تحقق اهداف در طرح های فولادی، برای هر پروژه مشکلات فعلی و آتی را مورد سنجش قرار دهد و پایش امور را به عنوان یک اولویت ببیند.
وی با بیان اینکه در اصلاح ساختار صنعت فولاد نگاه های مختلفی وجود دارد که از جمله آن ها توسعه پایین دست زنجیره است، گفت: در پایین دست صنعت فولاد، ظرفیت های بسیاری وجود دارد و باید برای آن رویکرد توسعه ای داشت.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه ۴ تا ۶ میلیون تن از شمش فولاد از طریق کوره های القایی در بخش خصوصی تولید می شود، گفت: این شرایط باعث شده تا شرکت ها نیاز به “آهن قراضه” داشته باشند در صورتی که در حوزه قراضه نیاز به اقدامات بیشتری است.
جعفری با تاکید بر اینکه حوزه “آهن قراضه” می تواند در زنجیره فولاد و توسعه آن نقش داشته باشد، اظهار داشت: مدیریت این بخش و هدایت آن به زنجیره فولاد از اهمیت بالایی برخوردار است و شرکت ملی فولاد در این زمینه، برنامه ریزی های لازم را داشته باشد.
رئیس هیات عامل ایمیدرو، بهره مندی شرکت ملی فولاد از تسهیلات صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی در استفاده از پتانسیل “دانش بنیان ها” را از دیگر سیاست های توسعه ای خواند و بر آن تاکید کرد.
در این نشست مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران نیز طی سخنانی گفت: تعریف پروژه های توسعه ای برای ایجاد ظرفیت های مورد نیاز فولاد کیفی و فروآلیاژها و استفاده از تکنولوژی های روز برای تبدیل سنگ آهن کم عیار به فولاد خام از جمله اقدامات شرکت ملی فولاد است.
محمد آقاجانلو افزود: بررسی احداث بنادر خاص برای جمع آوری قراضه خاورمیانه و بررسی امکان احداث پروژه های پرد پلاس از برنامه های این شرکت به شمار می رود.
وی گفت: در حال حاضر شاهد تولید آهن اسفنجی در طرح های فولادی هستیم و پروژه های فولادسازی سفیددشت، قائنات، میانه، نی ریز و شادگان به طور متوسط بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
در این جلسه امیر خرمی شاد و جمشید ملارحمان از اعضای هیات عامل ایمیدرو حضور داشتند.