به گزارش رویداد خبر، پیش از ظهر امروز و در مراسمی با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان نیشابور و نمایندگان «معین اقتصادی» منطقه، در نخستین مرحله از اجرای طرح تجهیز ۲۰۰ واحد کارگاه خانگی قالیبافی، تعدادی از دارهای تهیه شده، به صورت نمادین برای تجهیز کارگاه های خانگی بافندگی در «روستای فردوس» به بخشداری مرکزی شهرستان تحویل شد.
قامتی، فرماندار ویژه شهرستان، با قدردانی از نگاه توسعه گرایانه کسری غفوری، مدیرعامل فولاد خراسان اظهار داشت: حضور این مجتمع به عنوان بزرگترین قطب صنعتی استان در ستاد «معین اقتصادی نیشابور، فیروزه و زبرخان» کمکی بزرگ به اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی و اشتغالزایی پایدار در منطقه است، همان گونه که در برنامه مقابله با پیامدهای شیوع کرونا، این شرکت حضوری «به موقع»، «موثر» و کمکهای ارزندهای به کادر درمان و مدیریت شهرستان داشت.
مدیر روابط عمومی فولاد خراسان با بیان این که بزرگترین قطب تولید فولاد شرق کشور، امروز نه تنها «معین اقتصادی» منطقه است، بلکه می کوشد به عنوان معین فرهنگی و معنوی شهرستان های بزرگ نیشابور، فیروزه و زبرخان به ایفای نقش بپردازد، افزود: با تدابیر مدیرعامل محترم شرکت، فولاد خراسان در یک سال گذشته با تمام توان در کنار کادر درمان و مدافعان سلامت ایستاده و میلیاردها ریال کمک به معیشت خانوارهای آسیب دیده از شیوع کرونا، اهدای تجهیزات پزشکی و بهداشتی و تامین پایدار اکسیژن مورد نیاز بیمارستان نیشابور، که هم اکنون هم در حال اجراست و حتی کمک به رفع مشکلات دانش آموزان، از جمله اهدای ده ها دستگاه «تبلت» به دانش آموزان نیازمند برای استفاده از آموزش مجازی، بخشی از وظایفی است که فولاد خراسان به عنوان یک شهروند حقوقی در ایفای وظیفه شهروندی خود انجام داده است.
شهرام بقراط افزود: تحویل ۳۰ دستگاه دار قالیبافی به بخشداری مرکزی، نخستین مرحله از تعهد این شرکت برای کمک به طرح تجهیز ۲۰۰ کارگاه خانگی بافندگی در روستاهای شهرستان های نیشابور، فیروزه و زبرخان خواهد بود که در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی این شرکت در ایجاد اشتغال پایدار در حوزه پیرامونی انجام می شود.
وی با بیان این که در برنامه «معین اقتصادی» با دستور دکتر غفوری، مدیرعامل مجتمع بر تقویت اشتغال پایدار و توانمندسازی اقشار نیازمند تسهیل شرایط اشتغال متمرکز شده ایم، افزود: مجتمع فولاد با تدابیر مدیرعامل و هماهنگی با نهادهای حاکمیتی تا کنون اقدامات موثری در این زمینه به عمل آورده است.
بقراط افزود: این شرکت علاوه بر تجهیز این کارگاه ها، در حال انعقاد تفاهم نامه ای با صادرکنندگان فرش دستباف است تا خرید تضمینی و صادرات محصول هنر بانوان بافنده شهرستان را عملی کند.
گفتنی است ساخت این دارهای قالی بر اساس مختصات ارایه شده توسط کارشناسان در کارگاه داخلی سایت فولاد خراسان انجام شده و مجتمع فولاد، نظارت بر تهیه مواد اولیه و نحوه اجرای قرارداد بافندگان با سفارش دهندگان محصول را در راستای مصوبات دبیرخانه «معین اقتصادی» شهرستان، برعهده گرفته است.
در این مراسم، معاون برنامهریزی و فناوری، مدیر حوزه مدیرعامل و اعضای کارگروه معین اقتصادی فولاد خراسان و نیز بخشدار و تنی چند از اعضای ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستان حضور داشتند.
تجهیز ۲۰۰ کارگاه قالیبافی خانگی با کمک مجتمع فولاد خراسان
مجتمع فولاد خراسان به عنوان معین اقتصادی نیشابور، با تجهیز ده ها کارگاه خانگی قالیبافی، گام موثر دیگری در راستای حمایت از اشتغال زنان سرپرست خانوار شهرستان برداشت.