به گزارش رویداد خبر به نقل از شستا رسانه، اولین نشست مدیران عامل شرکتهای تابعه هلدینگ صدر تأمین وابسته به شستا با حضور علیرضا سیاسیراد و سعید عبودی، مدیرعامل و رئیس هیات مدیره تاصیکو برگزار شد.
در این نشست، سعید عبودی، رئیس هیات مدیره تاصیکو از زحمات امیرحسین نادری در زمان تصدی مدیریت عاملی در صدر تأمین و اقدامات ارزشمند انجام شده تقدیر کرده و اظهار امیدواری کرد این رویه همچنان ادامه یابد.
رئیس هیات مدیره صدر تأمین همچنین از حضور علیرضا سیاسیراد، با تجربه گرانبها در مجموعههای مختلف، در راس هلدینگ صدر تأمین ابراز خرسندی کرد و افزود: امیدوار هستیم با بهرهگیری از تجربیات مدیرعامل جدید در کنار نتایج حاصل از زحمات مدیران عامل قبلی برای کشور ثروت آفرینی کنیم.
در این نشست علیرضا سیاسی راد، مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری صدر تأمین با اشاره به لزوم انجام تعهدات هر یک از هلدینگها و شرکتهای زیر مجموعه گروه تأمین اجتماعی ضمن احترام به حقوق سهامدار اظهار داشت: صدر تأمین بهعنوان هلدینگ تابعه شستا موظف به انجام تکالیف خود در قبال تأمین اجتماعی است؛ بنابراین با توجه به شرایط اقتصادی کشور میبایست در راستای تامین مالی پروژههای توسعهای آن هم با توجه به عارضه پروژههای نیمه تمام در کشور راههای متنوعی برای تامین مالی شناسایی و بهترین گزینه را در هر مورد انتخاب کنیم.
وی افزود: توسعه صادرات محصولات، راه نجات اقتصاد ایران است؛ لذا تقویت حوزه صادرات و ارزآوری در تمامی شرکتها باید مورد توجه قرار گیرد؛ چرا که علاوه بر ایجاد ارزش افزوده و انتقال دانش، تامین مالیِ بخشی از نیازهای شرکتها را پوشش خواهد داد.
در ادامه جهانگیر باقری، مدیرعامل شرکت پشم شیشه به شرح مختصری از اقدامات و فعالیتهای انجام شده پرداخت و اظهار داشت: این شرکت تولید کننده انواع عایقهای رطوبتی، حرارتی و صوتی با سهم حدود ۷۰ درصدی بازار داخلی است که در سال جاری عملکرد مناسبی در حوزه تولید، فروش و سودآوری داشته و همچنین در حوزه صادرات نیز با نفوذ در بازارهای بینالمللی موفق به صادرات محصولات خود به کشورهای هدف گردیده است.
وی افزود: در زمینه احداث کارخانه جدید پشم شیشه نیز فعالیتهای مهندسی توسط شرکتهای خارجی تکمیل و تمامی قراردادهای داخلی منعقد شده و پروژه با جدیت در حال انجام است و همچنین پروژه الیاف شیشه نیز بعنوان یک صنعت نوین در مراحل اولیه است.
مرتضی دریس، مدیرعامل کاشی الوند نیز در توصیف اقدامات انجام شده در این شرکت عنوان کرد: طرحهای توسعهای احیای برند کاشی الوند، افزایش صادرات، احیای شبکه داخلی، راهاندازی خط تولید جدید و نگاه توسعهای به بازسازی خطوط تولید از اولویتها در این شرکت بوده است.
امیر پروال، مدیرعامل کاشی سعدی نیز با اشاره به قدمت ۶۳ ساله این کارخانه از تنوع بخشی به محصولات از یک به ۴ سایز متفاوت و احداث خط تولید جدید بهعنوان دستاوردهای این مجموعه یاد کرد.
محمدنبی نوری، مدیر عامل شرکت توسعه معادن پارس تأمین نیز به شرح اقدامات انجام شده در راستای اکتشاف و آمادهسازی معدن و احداث کارخانه طلای تفتان طی ۲۰ ماه پرداخت.
مقداد مجدی، مدیر عامل شرکت توسعه معادن طلای کردستان نیز در این جلسه ضمن تشریح آخرین وضعیت پروژههای این شرکت، افزود: در حال حاضر مهمترین چالش عملیاتی، شرایط اقلیمی حاکم بر منطقه کردستان است که روند اجرائیات را با کندی روبرو کرده و با بکارگیری تجهیزات خاص در صدد کنترل این موضوع هستیم.
وی افزود: در حوزه ستادی نیز، پایان دوره ساخت و آغاز دوره راه اندازی اولیه کارخانه طلای سقز در اوایل تابستان سال آتی، منوط به تامین مالی به موقع پروژه است و این موضوع با نزدیکی به ماههای انتهایی سال، نیازمند همراهی بیشتر سهامداران شرکت است.
رمضان کریتیثانی، مدیرعامل شرکت زغالسنگ پروده طبس؛ جواد ماهر، مدیرعامل کارخانه طلای صدر تفتان؛ مهدی عابدینی، مدیرعامل اکتشاف و حفاری؛ محمد مهدیون، مدیرعامل پودر بندر امام خمینی (ره) و محمدجواد پرچمی، مدیرعامل صنایع سرام آرا نیز در این نشست گزارش مختصری از وضعیت موجود شرکت، فعالیتها و پروژههای جاری خود ارائه کردند.