• امروز : دوشنبه - ۲۰ اسفند - ۱۴۰۳
0

برگزاری مجمع عمومی سالیانه شرکت خدمات و پشتیبانی توسعه تعاون

  • کد خبر : 103200
  • 20 اسفند 1403 - 13:05
برگزاری مجمع عمومی سالیانه شرکت خدمات و پشتیبانی توسعه تعاون

مجمع عمومی سالیانه شرکت خدمات و پشتیبانی توسعه تعاون برگزار شد.

به گزارش رویداد خبر به نقل از روابط‌عمومی شرکت خدمات و پشتیبانی توسعه تعاون، مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام برای سال مالی منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۳ با حضور مدیرعامل، اعضای هیأت‌مدیره و هیئت عامل بانک توسعه تعاون، مدیرعامل و اعضای هیأت‌مدیره شرکت، نماینده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سایر اعضای قانونی مجمع در سالن جلسات ساختمان میرداماد برگزار شد.
در این جلسه امین احمدی، مدیرعامل شرکت، گزارش عملکرد هیأت‌مدیره را ارائه و فعالیت‌های سالیانه شرکت را به تفکیک پروژه‌ها تشریح کرد. این گزارش پس از بررسی، مورد تأیید و تصویب قرار گرفت.
رامین نجمی، رئیس اداره کل سرمایه‌گذاری بانک توسعه تعاون، بر لزوم اصلاح فرآیندها و تقویت نظارت بر شرکت‌های تابعه از طریق ارکان شرکت‌داری مانند کمیته‌های نظارتی تأکید کرد.
وی با اشاره به عملکرد شرکت خدمات و پشتیبانی توسعه تعاون در اجرای نظام کنترل داخلی و گزارش شناخت، این شرکت را به عنوان نخستین شرکت زیرمجموعه بانک توسعه تعاون که گزارش شناخت و اصلاح فرآیندها را به طور کامل و دقیق تهیه کرده است، مورد تقدیر قرار داد.
دکتر علی سرزعیم، مدیرعامل بانک توسعه تعاون هم در صحبت‌های خود از زحمات یک‌ساله مدیرعامل و هیأت‌مدیره شرکت به ویژه به دلیل ارائه صورت‌های مالی شفاف و مطلوب تقدیر کرد.
وی با اشاره به دشواری‌های مدیریت منابع انسانی در بخش‌های غیردولتی، تعهد شرکت در این زمینه را ارزشمند دانست و اظهار داشت: مدیریت کارکنان شرکتی به این تعداد همکار و در چنین گستره جغرافیایی، به دلیل تفاوت در حقوق و مزایا، سخت‌تر از مدیریت کارکنان رسمی بانک است. با این حال، شرکت خدمات و پشتیبانی توسعه تعاون توانسته است این فرآیند را با رضایت نسبی مدیریت کند.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون ادامه داد: از شرکت توقع دارم برای ارائه خدمات رفاهی بیشتر به خانواده‌های کارکنان بانک، طرح‌هایی را ارائه دهد و در طول دوران تصدی، مایلم مجموعه‌ای ماندگار را برای بانک در این زمینه راه‌اندازی نمائیم تا اعضای خانواده کارکنان با آرامش و اطمینان خاطر بتوانند از خدمات رفاهی مناسب بهره‌مند شوند.
در پایان، دکتر سرزعیم ضمن قدردانی از تلاش‌های مدیرعامل و اعضای هیأت‌مدیره شرکت، خواستار به‌کارگیری تدابیری جهت به‌دست آوردن درصدی سهم از بازار خدمات توسط شرکت خدمات و پشتیبانی توسعه تعاون شد.

لینک کوتاه : https://rooydadkhabar.ir/?p=103200

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.