به گزارش رویداد خبر به نقل از روابط عمومی صنایع شیر ایران (پگاه)، شیر کامل خالصترین شکل شیر بوده و بهترین گزینه برای کودکان تازه به راه افتاده و کودکانی که شیرهای خشک را قبول نکرده و یا از شیر مادر تغذیه نمیشوند، به حساب میآید.شیر کامل مغذی و سالم موجب قویتر شدن بنیهی نوزادان به دلیل وجود کلسیم و چربی در آن میشود. همچنین محتوای کالری موجود در شیر به رشد و نمو کودک کمک میکند. همچنین به دلیل آنکه تنها مرحلهی ابتدایی پردازش و فرآوری را میگذراند، در قسمت فاکتور طعم و مزه امتیاز بیشتری را بدست میآورد.در دهههای اخیر، همه توصیههای تغذیهای مصرف محصولات لبنی کم چرب را برای همه افراد در سنین بالای ۲ سال پیشنهاد میدادند. ولی دانشمندان در سالهای اخیر این توصیه را زیر سوال بردهاند. در یک لیوان شیر کامل اسیدهای چرب امگا ۳ بیشتری وجود دارد و این مقدار در شیر کامل به مقدار قابل توجهی بیشتر از شیر بدون چربی و شیر کم چرب است. همچنین مطالعات نشان دادهاند که مقدار اسیدهای چرب امگا ۳ در شیر کامل ارگانیک نسبت به شیر کامل عادی بیشتر است.علاوه بر چربی، مواد مغذی دیگری نیز در شیر وجود دارد. ویتامین D موجود در شیر، ماده مغذی است که مقدار آن به مقدار چربی موجود در شیر وابسته است. از آنجا که این ویتامین محلول در چربی است، بنابراین حضور آن در شیر به وجود چربی وابسته است. برخی از تولیدکنندگان شیر، ویتامین D را به محصولات خود اضافه میکنند.
با این شیر قلب و ذهن سالمتری داشته باشید
یکی از مهمترین ویژگیهای شیر کامل، میزان اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در آن است. اسیدهای چرب امگا ۳ تاثیر قابل توجهی بر سلامت قلب، بهبود عملکرد ذهن و کاهش خطر ابتلا به سرطان دارند.