به گزارش رویداد خبربه نقل از ایلنا، هر زمان که دولت تصمیم میگیرد، یارانهای را برای کوتاهمدت یا بلندمدت پرداخت کند، بسیاری میخواهند بدانند که شامل حالشان میشود یا نه! همین امر یارانه را به یکی از پربحثترین مباحث فضای مجازی تبدیل کرده است. در حضور سنگین کرونا، اقتصاد کشور دچار آسیبهایی شد، که بار دیگر ضرورت پرداخت یارانههای نقدی و غیرنقدی را به صدر اخبار آورد. اخیرا دولت تصمیم گرفته است که به ۳۴ میلیون نفر حمایت معیشتی دوران کرونا را در قالب یارانه نقدی پرداخت کند؛ آنهم در قالب یک کمک ۴ مرحلهای ۱۰۰ و ۱۲۰ هزار تومانی. از زمانی که وزارت رفاه اعلام کرد که با شرایط در نظر گرفته شده برای مشمولان، صرفا ۳۴ میلیون نفر مشمول این حمایت میشوند، بسیاری نسبت به این موضوع اعتراض کردند و یادآور شدند که دایره مشمولان محدود تعریف شده است؛ هرچند وزارت رفاه اعلام کرد که ۵.۵ میلیون نفر در لیست دوم جای گرفتهاند تا در صورت تامین منابع از این کمک معیشتی کوتاه مدت بهرهمند شوند. به منظور روشن شدن جنبههای مختلف این طرح و بررسی نقاط قوت و ضعف نظام یارانهای ایران، در شبکه اجتماعی اینستاگرام، با حسین میرزایی (سخنگوی طرح حمایت معیشتی کرونا) گفتگو کردیم.
از دستگاههای حاکمیتی مانند سازمان ثبت اسناد با قسم خوردن اطلاعات میگیریم/ برخی نهادها بابت دادن اطلاعات به دولت پول میگیرند/ قادر به تفکیک درآمد افراد از پولهایی که به حسابشان میرود، نیستیم
سخنگوی طرح حمایت معیشتی کرونا گفت: خیلی پیگیریم تا اگر بتوانیم هر تعداد مستحق دیگر را که به نسبت سایرین در اولویت پایینتری قرار دارند، به لیست دریافتکنندگان کمک معیشت کرونا اضافه و به سازمان برنامه و بودجه ارائه کنیم.