• امروز : دوشنبه - ۱۸ تیر - ۱۴۰۳

اخبار ویژه

موفقیت شرکت ملی مس در دهمین دوره جایزه بهره‌وری معادن و صنایع معدنی/کسب تندیس برنزین ایمن ترین خودرو ساخت داخل در آستانه ورود به بازار/ عرضه ۱۰ هزار دستگاه ری را در سال جاری تندیس برنزین پیشتازان بهره‌وری به شرکت آلومینای ایران‌ اعطا شد درخشش پارس زیگورات در دومین اجلاس یکصد برند ملی با رویکرد مسئولیت اجتماعی آغاز شمارش معکوس برای برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه بیمه البرز قدردانی مدیرعامل بانک ملی ایران از حضور حماسی مردم در انتخابات ریاست جمهوری/ اقتدار نظام با مشارکت ملت در انتخابات محقق شد گام بلند بانک تجارت در همراهی با مردم «بسته ویژه تأمین مالی مدارس» رونمایی شد حضور در بازار رقابت و جذب منابع ارزان قیمت، عامل موفقیت بانک ایران زمین است بانک پارسیان بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه در سه‌ماهه نخست امسال پرداخت کرد / تعهدات اجتماعی سرلوحه فعالیت‌های بانک پارسیان اعلام فروش ۷۰ هزار میلیارد ریالی بیمه کوثر

2

رشد ۲.۲ درصد تولید در فولاد مبارکه و صعود ایران به جایگاه هشتمین تولیدکننده فولاد جهان

  • کد خبر : 74707
  • 14 مرداد 1402 - 16:43
رشد ۲.۲ درصد تولید در فولاد مبارکه و صعود ایران به جایگاه هشتمین تولیدکننده فولاد جهان

معاون بهره‌برداری فولاد مبارکه گفت: با رشد ۲.۲ درصد تولید در گروه فولاد مبارکه،‌ ایران با دو پله صعود به جایگاه هشتمین تولیدکننده فولاد جهان دست یافت.

 به گزارش رویداد خبر به نقل از ایراسین، غلامرضا سلیمی، معاون بهره‌برداری فولاد مبارکه، ضمن تأیید این خبر گفت:‌ براساس آمار اعلام‌شده از سوی انجمن جهانی فولاد، تولید فولاد ایران در نیم‌سال نخست سال جاری میلادی (۱۰ دی‌ماه ۱۴۰۱ تا ۹ تیر ۱۴۰۲) علی‌رغم رشد منفی تولید فولاد جهان، ۴.۸ درصد رشد داشته است.

وی با بیان اینکه تولید فولاد ایران در بازه زمانی یادشده با رشد ۴.۸ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۱۶ میلیون و ۱۰۰ هزار تن افزایش یافته است، گفت: تولید گروه فولاد مبارکه (شرکت فولاد مبارکه، فولاد هرمزگان و فولاد سبا) در نیمه نخست سال جاری میلادی ۵ میلیون و ۱۸۰ هزار تن بوده که این میزان تولید سهم ۳۲.۲ درصدی گروه فولاد مبارکه از کل تولید فولاد کشور را نشان می‌دهد.

معاون بهره‌برداری فولاد مبارکه گفت: خوشبختانه در ماه‌های پایانی سال ۱۴۰۱ شاهد رکوردشکنی متعدد در گروه فولاد مبارکه بودیم؛ تاجایی‌که ۱۰ روز مانده به پایان سال، تولید گروه فولاد مبارکه از ۱۰ میلیون تن و در پایان اسفند نیز با عبور از ظرفیت اسمی شرکت به ۱۰ میلیون و ۲۴۴ هزار تن رسید.

بنا بر اظهارات سلیمی، چابک‌سازی سازمان برای تولید بهینه و مستمر، افزایش بهره‌وری کارکنان، کسب رکوردهای تولید در گروه فولاد مبارکه طی روزهای پایانی سال ۱۴۰۱ و دست‌یابی به ۷ رکورد تولید در فروردین‌ماه ۱۴۰۲ و تداوم این روند از مهم‌ترین عوامل افزایش تولید در گروه فولاد مبارکه بوده است.

گفتنی است ایران از سال ۲۰۱۸ میلادی تا ۲۰۲۲ میلادی دهمین تولیدکننده بزرگ فولاد جهان به شمار می‌آمده است، اما در سال نیم سال نخست سال جاری میلادی در جایگاه هشتمین تولیدکننده بزرگ فولاد جهان قرار گرفته و برزیل و ترکیه به ترتیب رتبه‌های ۹ و ۱۰ و چین، هند، ژاپن، آمریکا، روسیه، کره جنوبی و آلمان همچنان رتبه‌های یک تا هفت تولید جهانی فولاد را به خود اختصاص داده‌اند.

بنا بر آمار انجمن جهانی فولاد در شش‌ماهه نخست سال ۲۰۲۳، ۹۴۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تن فولاد در جهان تولید شد. حجم تولید جهانی در این مدت از سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱.۱ کمتر بوده است. تولید چین نیز در نیم‌سال اول امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته با رشد ۱.۳ درصدی به ۵۳۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تن رسید.

تولید فولاد هند و روسیه نیز همچون چین و ایران در این مدت نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد مثبت داشت؛ اما دیگر کشورهایی که در فهرست ۱۰ تولیدکننده بزرگ فولاد جهان قرار دارند، نیمه اول سال جاری میلادی را با کاهش تولید نسبت به نیمه اول پارسال این سال سپری کردند.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=74707

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.