• امروز : پنج شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۳
3

در مراکز درمانی دولتی ۹۰ درصد از هزینه خدمات درمان ناباروری تحت‌پوشش سازمان تأمین‌اجتماعی پرداخت می‌شود

  • کد خبر : 41215
  • 17 اسفند 1400 - 15:59
در مراکز درمانی دولتی ۹۰ درصد از هزینه خدمات درمان ناباروری تحت‌پوشش سازمان تأمین‌اجتماعی پرداخت می‌شود

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین‌اجتماعی در نشست تخصصی با موضوع خدمات درمانی که ذیل نمایشگاه دستاوردهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، گفت: “با تحت‌پوشش قرار گرفتن خدمات درمان ناباروری، امکان استفاده از این خدمات برای تمام زوجین نابارور فراهم شده است و خانواده‌های با درآمد متوسط و پایین هم می‌توانند بدون دغدغه مالی جدی از این خدمات بهره‌مند شوند. در مدت کوتاهی که از ابلاغ این مصوبه می‌گذرد بیش از سه هزار پرونده مربوط به درمان ناباروری در سازمان تأمین‌اجتماعی تشکیل شده است.”

 به گزارش رویداد خبر به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، دکتر شهرام غفاری در نشست تخصصی نمایشگاه دستاوردهای شش ماهه وزارت مردم در نشست خبری که در محل این نمایشگاه برگزار شد، گفت: “تحت‌پوشش بیمه قرارگرفتن خدمات درمانی مربوط به زوجین نابارور از اقدامات مهم دولت و سازمان‌های بیمه‌گر است. در حال حاضر بیش از یکصد مرکز درمان ناباروری معتبر دولتی، خصوصی و وابسته به جهاد دانشگاهی مجاز به ارایه خدمات مذکور هستند و اکثریت آنها طرف قرارداد سازمان تأمین‌اجتماعی نیز می‌باشند. برای همکاری و انعقاد قرارداد با سایر مراکز درمان ناباروری نیز آمادگی داریم و پیش‌بینی ما این است که در آینده تعداد بیشتری از مراکز درمان ناباروری طرف قرارداد سازمان تأمین‌اجتماعی خواهند بود.”
وی افزود: “سازمان تأمین‌اجتماعی ۹۰ درصد از هزینه خدمات درمان ناباروری را در مراکز درمانی دولتی پرداخت می‌کند. در مراکز عمومی غیردولتی و بخش خصوصی نیز، هزینه خدمات درمان ناباروری براساس تعرفه بخش عمومی غیردولتی محاسبه و پرداخت می‌شود.”
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: “بیش از سه هزار پرونده در این مدت کوتاه تشکیل شده و به نظر می‌رسد با تحت‌پوشش قرار گرفتن خدمات درمان ناباروری امکان استفاده و دسترسی به این خدمات برای تمامی زوجین فراهم شده و زوجین با درآمد متوسط و پایین هم می‌توانند بدون دغدغه مالی جدی از این خدمات بهره‌مند شوند البته استفاده از این خدمات شرایطی دارد که در دسترس مراکز و بیمه شدگان قرار گرفته است. تمام زوجین ناباروری که زن زیر ۴۵ سال داشته باشد و تا یکسال پس از قصد و اقدام به بارداری، صاحب فرزند نشده باشد؛ می‌تواند از این خدمت استفاده کند.”
وی با اشاره به اینکه در یکی دو سال گذشته با وجود کرونا خدمات سازمان تأمین‌اجتماعی کاهش نداشته است، تصریح کرد: “خدمات درمانی از نظر گستره کمی و میزان پوشش مالی توسعه پیدا کرده است. در تمام شهرهایی که سازمان فاقد مرکز ملکی است، هزینه بستری برای تمامی بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی در صورت مراجعه به مراکز دولتی رایگان گردیده است. تمامی افراد ۶۵ سال به بالا نیز می‌توانند به هر مرکز دولتی دانشگاهی مراجعه و بدون پرداخت هزینه از خدمات بستری رایگان بهره‌مند شوند. تعهدات مذکور مبلغی بالغ بر ۷۰۰ میلیارد تومان بار مالی مازاد به دنبال داشته است. در ضمن هزینه خدمات برای تمام بیماران کرونایی در صورت بستری و یا تشکیل پرونده سرپایی در مراکز دولتی و دانشگاهی کاملا رایگان ارایه می‌شود. شواهد موید آن است که استفاده از خدمات درمانی هم در بخش بستری و هم در بخش سرپایی در سه ماه اخیر بیش از ۱۵ درصد رشد داشته است.”
دکتر غفاری با اشاره راه‌اندازی کلینیک دیابت و فشار خون در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی، گفت: “بخش قابل توجهی از افراد جامعه به این بیماری‌ها مبتلا هستند و هزینه‌های ناشی از این بیماری‌ها بالاست. بیش از ۴۰ مرکز ملکی سازمان غربالگری دیابت و فشار خون را شروع کرده‌اند تا مبتلایان به موقع شناسایی و به شکل مناسب درمان شوند.”
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین‌اجتماعی به پوشش نسخ الکترونیک درمان نیز اشاره کرد و گفت: “بالغ بر ۸۰ درصد نسخ مراکز طرف قرارداد الکترونیکی است و تنها در موارد اورژانسی اجازه استفاده از نسخ کاغذی داده شده است. این طرح به خوبی پیش رفته و دستاورد بزرگی محسوب می‌شود که باید از آن حفاظت کرد. شماری از بیمه‌های تکمیلی نسخ الکترونیک را نمی‌پذیرند اما در تلاشیم همه آنها از سال آینده به طرح بپیوندند.”
دکتر غفاری در پایان به گسترش پوشش بیمه‌ای خدمات و داروها پرداخت و گفت: “تحت‌پوشش قرار داشتن داروی بیماران خاص و خدمات مورد نیاز بیماران صعب العلاج اقدامی بسیار مهمی است و همواره مورد توجه سازمان بوده است . در حال حاضر بخش عمده‌ای از داروهای بیماران خاص و کانسری تحت‌پوشش بیمه است و سهم بیمار برای برخی داروها صفر شده و برای برخی داروها هم به ده درصد کاهش یافته است. با این وجود و علیرغم تمامی خدمات ارایه شده هزینه پرداختی توسط برخی بیماران مزمن و سرطانی هنوز هم بالاست ما اعتقاد داریم حمایت بیمه‌ها و دولت برای این بیماران باید افزایش یابد.”

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=41215

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.