• امروز : پنج شنبه - ۱۹ مهر - ۱۴۰۳

اخبار ویژه

همکاری بیمه ایران و نیروی انتظامی در راستای ارتقای فرهنگ ایمنی / هوش مصنوعی و آموزش، راهکارهای نوین برای کاهش حوادث رانندگی مابه‌التفاوت سود قطعی و علی‌الحساب سپرده‌های سرمایه‌گذاری سال ۱۴۰۲ بانک سینا به حساب سپرده‌گذاران واریز شد تشریح برنامه جامع بانک درخصوص افزایش درآمد ارزی چالش ها و چشم انداز خدمات ارزی بانک بانک پارسیان قریب به سه همت تسهیلات قرض‌الحسنه در نیمه نخست سال جاری پرداخت کرد / گام بلند بانک پارسیان درکاهش دغدغه‌های ازدواج جوانان و معیشت خانواده‌ها راه اندازی نخستین قرارداد اختیار معامله صندوق طلای مبتنی بر شمش طلا  عملکرد بیمه معلم در مراسم اربعین درخشان بود برگزاری دوره تخصصی بیمه‌های مهندسی با هدف ارتقای مهارت‌های کارشناسان بیمه میهن در راستای بهبود فضای کسب و کار و کاهش مداخله در بنگاهداری شرکت‌های بیمه بیمه معلم حامی رویداد علمی دانشگاه علامه طباطبایی شد شفافیت قیمت و رشد صادرات زعفران از مسیر بورس کالای ایران

2

مراحل پنجگانه ارائه تسهیلات در صندوق توسعه فناوری‌های نوین

  • کد خبر : 2100
  • 17 آبان 1399 - 10:54
مراحل پنجگانه ارائه تسهیلات در صندوق توسعه فناوری‌های نوین

صندوق توسعه فناوری‌های نوین به منظور ارائه خدمات گوناگون در حوزه مالی و اعتباری به زیست‌بوم نوآوری کشور، ۵ مرحله را به عنوان مدل و شیوه کارگزاری مالی تعریف کرده است.

به گزارش رویداد خبر به نقل از ایسنا، صندوق توسعه فناوری‌های نوین به منظور ایجاد زمینه‌های مشارکت و سرمایه‌گذاری بخش غیردولتی و حمایت کمی و کیفی از فعالیت‌های پژوهشی، کاربردی، توسعه‌ای و فناوری تاسیس شد و ارائه خدمات مالی ویژه به کارآفرینان متخصص و نوآوران، سرمایه‌گذاری خطرپذیر، مشارکت مدنی، لیزینگ محصولات دانش‌بنیان، صدور ضمانتنامه‌های بانکی، فروش اقساطی، مضاربه و تضمین طرح‌های دانش‌بنیان از خدمات این صندوق محسوب می‌شود.
این صندوق برای خدمت‌رسانی بهتر نهادهای تخصصی در زمینه IT و ارزیابی و توانمندی ایجاد کرده است. 
مدل کارگزاری فناوری در ارتباط با صندوق شامل ۵ مرحله است. در مرحله نخست فهرستی از توانمندی‌های شرکت‌های فناور تهیه می‌شود و همچنین نیازهای فناورانه دستگاه‌های اجرایی نیز مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.
بر اساس اعلام معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری، در مرحله بعد، این فهرست‌ها به صندوق ارائه می‌شود. برای تحقق ارائه پاسخ‌های فناورانه به نیازهای احصاء شده، از ساختارهای مالی و اعتباری و بازوهای تخصصی صندوق استفاده می‌شود. در مرحله چهارم، استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور برای حل مشکل به کار گرفته می‌شود. در مرحله آخر نیز هر اقدام باقیمانده‌ای انجام می‌گیرد تا حل مسئله به صورت کامل انجام گیرد.
انتهای پیام

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=2100

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.