• امروز : دوشنبه - ۸ اردیبهشت - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

بانک صنعت و معدن میزبان تولیدکنندگان و صادرکنندگان در هفتمین نمایشگاه توانمندی های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۵) پیام تسلیت مدیرعامل بانک سینا در پی حادثه بندر شهید رجایی بانک توسعه تعاون؛ اولین بانک پرداخت‌کننده تسهیلات کشاورزی قراردادی در نظام بانکی کشور پیام تسلیت و همدردی مدیرعامل بانک صادرات ایران با مردم بندرعباس/ سیفی: بانک صادرات ایران آماده پشتیبانی از بازسازی سریع بندر شهید رجایی است بررسی وضعیت بیمه‌ای حادثه بندر شهید رجایی در دستور کار قرار گرفت بخشودگی جرایم دیرکرد بیمه نامه‌های شخص ثالث پرداخت فوری خسارات حادثه بندر شهید رجائی توسط بیمه پاسارگاد همکاری بیمه دی در ارائه نسخه دوم نقشه اکوسیستم دیجیتال صنعت بیمه پیام تسلیت علیپور یزدی در پی حادثه دردناک بندر شهید رجایی/ همدردی و اعلام آمادگی برای حمایت از حادثه‌دیدگان فروش بیمه ما ۱۵ رقمی شد در همایش سراسری مدیران ستادی و شعب: رونمایی از سامانه هوش تجاری بیمه سرمد

5

صنعت خودروسازی مسیر بهبود کیفی را آغاز کرده است

  • کد خبر : 4771
  • 28 آذر 1399 - 13:03
صنعت خودروسازی مسیر بهبود کیفی را آغاز کرده است

رییس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران گفت: خودروسازی کشور گام‌های نخست حرکت رو به جلو در بخش داخلی سازی فناوری و قطعه را برداشته و مسیر توسعه و بهبود کمی و کیفی محصولات خود را آغاز کرده است.

به گزارش رویداد خبر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، «محسن صالحی نیا » در مراسم امضای تفاهم‌نامه چهارجانبه میان گروه صنعتی ایران‌خودرو، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، صندوق بازنشستگی صدا وسیما و ایستگاه نوآوری شریف با اشاره به اظهارنظرهای مختلف درباره خودروسازی کشور افزود: با وجود همه نقد و نظرها ، واقعیت امیدوارکننده این است که خودروسازی کشور گام‌های نخست حرکت رو به جلو در بخش داخلی سازی فناوری و قطعه را برداشته و مسیر توسعه و بهبود کمی و کیفی محصولات خود را آغاز کرده است.

وی با بیان این‌که تحریم‌ها همه صنایع و کسب و کارهای مختلف از جمله خودروسازی را تحت تاثیر قرار داده، ادامه داد: در راهبرد تبدیل تهدید تحریم به فرصت، صنعت خودرو از طریق افزایش همکاری با شرکت های دانش بنیان‌ بتواند مسیر توسعه را به درستی طی کرده و محصولاتی همسو با فناوری های روز عرضه کند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: ایدرو به عنوان دستگاه سیاست‌گذار از همکاری صنایع خودرو سازی با مراکز دانش بنیان حمایت می‌کند و در صدد ترغیب و فراهم آوری زمینه‌های بهم رسانی سایر شرکت‌ها از ظرفیت‌های درونزایی اقتصاد و فناوری کشور است.

صالحی نیا با ضروری خواندن همراستایی با پیشرفت‌های شتابان حوزه فناوری، گفت: ایدرو برای حمایت از شرکت های دانش بنیان و اقدام‌های فناورانه، برنامه‌های کوتاه مدت و بلندمدتی را تدوین کرده است.

تفاهم‌نامه چهارجانبه میان گروه صنعتی ایران‌خودرو، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، صندوق بازنشستگی صدا و سیما و ایستگاه نوآوری شریف با هدف حضور موثرتر فناوری‌های نوین در صنعت خودرو به امضا رسید.

ایجاد زیر ساخت مورد نیاز جهت توسعه شرکت‌های دانش بنیان و سرمایه‌گذاری در حوزه مرتبط با صنعت خودرو و فناروی‌های وابسته محور اصلی تفاهم نامه امضا شده است .

حمایت از راه اندازی شتابدهنده تخصصی در حوزه صنعت خودرو و فناوری‌های وابسته ، حمایت از راه اندازی صندوق سرمایه گذاری خطر پذیر ، حمایت از ایجاد مرکز نوآروی تخصصی جهت استقرار بیش از ۱۰۰ شرکت فعال در این صنعت و حمایت از ترویج و توسعه فروش محصولات فناورانه مرتبط از دیگر محورهای تفاهم نامه منعقده است.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=4771

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.