• امروز : یکشنبه - ۲۱ بهمن - ۱۴۰۳

اخبار ویژه

راهپیمایان مراسم ۲۲ بهمن در سراسر کشور، تحت پوشش بیمه ایران قرار گرفتند آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت به پرداخت ملت (سهامی عام) برای سال مالی منتهی به ۱۴۰۲/۰۹/۳۰ پیام مدیرعامل بانک شهر به مناسبت فرا رسیدن ۲۲ بهمن و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی تحقق طرح‌ نهضت ملی از اولویت‌های اصلی بانک مسکن است مدیرعامل بانک ملت در گفت و گو با شادا: نقش آفرینی بانک ملت در توسعه کشور با تأمین مالی بخش های مختلف تولیدی و اقتصادی ساخت ۵۰۰۰ واحد مسکونی نهضت ملی توسط بانک مسکن بوشهر جشنواره کارت‌های هدیه بانک دی آغاز شد الحاق خودروهای جدید به ناوگان پول‌رسان بانک سپه  در صورت تصویب هیات عالی بانک مرکزی، تسهیلات نهضت ملی مسکن افزایش پیدا می کند / با همکاری و تعامل دولت و مجلس سرمایه بانک مسکن در سال آینده ۱۰۰ همت افزایش می‌یابد پاسخگویی تلفنی به مشتریان بانک مسکن در خصوص طرح «پویش» سومین نشست کمیته تعیین نرخ پیشنهادی بیمه‌گران برای بیمه شخص ثالث در سال ۱۴۰۴ برگزار شد

0

حضور یکپارچه گروه مالی اقتصادنوین در نخستین نمایشگاه بین‌المللی کیش اکسپو

  • کد خبر : 100515
  • 01 بهمن 1403 - 1:31
حضور یکپارچه گروه مالی اقتصادنوین در نخستین نمایشگاه بین‌المللی کیش اکسپو

نخستین نمایشگاه بین‌المللی «کیش اکسپو» با حضور شرکت‌های داخلی و خارجی و حمایت نهادهای دولتی افتتاح شد.

به گزارش رویداد خبر به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین، این بانک به همراه سایر شرکت‌های گروه مالی خود در نمایشگاه بین‌المللی کیش اکسپو شرکت کرد. این نمایشگاه با محورهای توسعه تجاری، فرصت‌های سرمایه‌گذاری، ظرفیت‌های ترانزیتی، همکاری‌های تولیدی و صنعتی، تبادل فناوری و توسعه گردشگری برگزار می‌شود.

بانک اقتصادنوین به همراه شرکت‌های تابعه خود شامل شرکت تامین سرمایه نوین، شرکت پرداخت نوین آرین، شرکت لیزینگ اقتصادنوین و شرکت بیمه‌نوین در این رویداد حضور دارد. هدف از این حضور معرفی توانمندی‌ها و پتانسیل‌های تمامی زیرمجموعه‌های گروه، پرستاری از مشتریان بزرگ، بازاریابی و خلق فرصت‌های جدید، نیازسنجی و رضایت‌سنجی از گروه‌های هدف بانک و همچنین رونمایی از برخی طرح‌های جدید است.

نمایشگاه کیش اکسپو با حمایت ۲۸ سازمان و نهاد دولتی و غیردولتی، از جمله معاونت اول ریاست جمهوری و وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار می‌شود. در این رویداد ۴۰ کشور خارجی حضور دارند و ۲۵۰ شرکت در صنایع مختلف، توانمندی‌ها و فعالیت‌های خود را به نمایش می‌گذارند.

ابوالفضل کوده‌ئی، رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران در افتتاحیه این نمایشگاه گفت: برگزاری این نمایشگاه با دستور کاری مشخص و هدفی شفاف، یعنی معرفی دقیق فرصت‌های سرمایه‌گذاری براساس استانداردهای بین‌المللی و شناسایی متقاضیان واقعی و بالقوه خارجی، می‌تواند بسیار موفقیت‌آمیز باشد.

وی همچنین تاکید کرد: رویکرد معرفی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری و تجاری به کشورهای هدف، نقشی موثر در تحقق اهداف توسعه‌ای ایفا می‌کند. هرچه نظام پیگیری پس از برگزاری نمایشگاه قوی‌تر باشد، رسیدن به اهداف بلندمدت تسهیل خواهد شد.

گفتنی است، این نمایشگاه از ۲۹ دی‌ماه تا ۵ بهمن‌ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی کیش از ساعت ۱۷ تا ۲۲ برگزار می‌شود.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=100515

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.