• امروز : یکشنبه - ۱۸ شهریور - ۱۴۰۳
5

افزایش ۳۰ میلیون مترمکعبی مصرف روزانه گاز بخش خانگی

  • کد خبر : 820
  • 26 مهر 1399 - 18:48
افزایش ۳۰ میلیون مترمکعبی مصرف روزانه گاز بخش خانگی

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران ضمن اعلام افزایش روزانه ۳۰ میلیون مترمکعبی مصرف گاز در بخش خانگی در تابستان امسال نسبت به پارسال، خواستار صرفه‌جویی در مصرف گاز شد.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران ضمن اعلام افزایش روزانه ۳۰ میلیون مترمکعبی مصرف گاز در بخش خانگی در تابستان امسال نسبت به پارسال، خواستار صرفه‌جویی در مصرف گاز شد.

به گزارش رویداد خبر از وزارت نفت، حسن منتظرتربتی با اشاره به اینکه برنامه‌ای برای جریمه مشترکان پرمصرف گاز نداریم، اما توصیه می‌کنیم مردم در مصرف این حامل انرژی، صرفه‌جویی کنند، اظهار کرد: مشکلی برای تأمین گاز در فصل سرد وجود ندارد و اولویت تأمین گاز در زمستان بخش خانگی و تجاری است.

وی با اشاره به افزایش ۳۰ میلیون مترمکعبی مصرف گاز در بخش خانگی در تابستان امسال نسبت به مدت مشابه پارسال، گفت: به نظر می‌رسد این مقدار مصرف به‌دلیل شیوع کرونا و افزایش استفاده برای گرمایش آب بوده است.

معاون وزیر نفت در امور گاز با بیان اینکه گاز تولید شده در پالایشگاه‌های گازی در بخش خانگی، تجاری و صنایع، نیروگاه‌ها و به عنوان خوراک مجتمع‌های پتروشیمی مصرف می‌شود، افزود: بر اساس برنامه‌ای که وزیر نفت ابلاغ کرده سهم بخش نیروگاه‌ها در زمستان کم می‌شود تا سوخت مورد نیاز بخش خانگی و تجاری تأمین باشد.

منتظرتربتی با توصیه به مردم مبنی بر صرفه‌جویی در مصرف گاز، گفت: مقدار تامین گاز نیروگاه‌ها و صنایع در زمستان تابعی از مقدار مصرف بخش خانگی و تجاری است.

وی با بیان اینکه در کشور سه نوع سوخت شامل گاز طبیعی، گازوئیل و مازوت مصرف می‌شود، ادامه داد: مقدار مصرف کنونی گاز طبیعی در نیروگاه‌ها حدود ۲۵۰ میلیون مترمکعب در روز است و روزانه ۶ تا ۸ میلیون لیتر گازوئیل و ۱۵ میلیون لیتر مازوت در نیروگاه‌های کشور به عنوان خوراک مصرف می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران افزود: ترجیح ما استفاده از گاز به عنوان سوخت پاک و ارزان در نیروگاه‌هاست، اما عملی شدن این هدف به صرفه‌جویی مردم در بخش خانگی و تجاری بستگی دارد.

منتظرتربتی با بیان اینکه حجم گاز تحویلی به نیروگاه‌ها در زمستان روزانه به ۸۰ تا ۹۰ میلیون مترمکعب می‌رسد، گفت: نیروگاه‌ها تنها در صورتی می‌توانند گاز بیشتری در زمستان دریافت کنند که تولید افزایش یا مصرف بخش خانگی و تجاری کاهش یابد.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=820

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.