• امروز : سه شنبه - ۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

0

اتحاد بیمه معلم و دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای تقویت زیست‌بوم فناوری

  • کد خبر : 104306
  • 26 فروردین 1404 - 20:17
اتحاد بیمه معلم و دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای تقویت زیست‌بوم فناوری

مگنت مرکز نوآوری بیمه معلم با دانشگاه صنعتی امیرکبیر تفاهم‌نامه‌ای مشترک امضا کرد تا با توسعه نوآوری در فناوری‌های بیمه، مالی و هوش مصنوعی، زیست‌بومی پویا برای حمایت از استارتاپ‌ها و پژوهشگران خلق کند.

به گزارش رویداد خبر به نقل از روابط عمومی بیمه معلم،مگنت که بازوی اجرایی بیمه معلم در عرصه فناوری و نوآوری در صنعت بیمه است، با هدف ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، تجاری‌سازی دستاوردهای تحقیقاتی-کاربردی، توسعه کسب و کارهای کوچک و متوسط دانش‌بنیان، تسهیل انتقال دانش و فناوری از مراکز دانشگاهی به صنعت بیمه و برطرف کردن نیازهای جامعه تاسیس شده است.

این همکاری با هدف تقویت راهبردهای حمایتی از ایده‌های فناورانه در زمینه‌های اینشورتک، فناوری مالی (فین‌تک) و هوش مصنوعی (AI)  ایجاد شده است تا نقطه عطفی در پیوند صنعت بیمه و دانشگاه محسوب شود و با ارائه راه‌حل‌های نوین در صنعت بیمه و مالی بدعت‌گذار فصلی جدید در این صنعت باشد.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=104306

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.